Haberler

Edirne'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı

Güncelleme:

Edirne'de yapılan operasyonda göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 3 şüpheli yakalandı. Operasyonda 625 bin Türk lirası değerinde para ele geçirildi.

Edirne'de şüpheli bir araca yapılan operasyonda göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 3 şüpheli yakalanırken, araçtaki aramada ise 16 bin 245 TL, 18 bin 430 Euro, 50 USD olmak üzere toplam 625 bin Türk lirası değerinde para ele geçirildi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri edindiği istihbaratlar çerçevesinde şehir merkezinde içerisinde insan kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla şüphelilerin olduğu lüks bir aracı takibe aldı.

Takibe alınan araç Edirne'de durduruldu ve içerinde bulunan 3 şüpheli gözaltına alındı. Ekipler, araçta yaptığı aramada ise 16 bin 245 Türk lirası, 18 bin 430 Euro, 50 USD olmak üzere toplamda 625 bin Türk lirası ele geçirdi.

Göçmen kaçakçılığı yaptıkları şüphesi ile gözaltına alınan ve Suriye uyruklu olduğu öğrenilen araç sürücüsü A.A. ve araçta bulunan H.A. ile E.G. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Edirne Adliyesinde mahkemeye çıkarılan şüphelilerden hakimlikçe verilen kararda A.A. ve H.A. tutuklanırken, E.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Göçmen Edirne Göçmen Kaçakçılığı Tutuklama Adliye Operasyon 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title