Haberler

Çanakkale'de motosikletin yayaya çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

Güncelleme:

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde meydana gelen kazada, motosikletin çarpması sonucu 2'si ağır, 3 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde motosikletin yayaya çarptığı kazada, 2'si ağır, 3 kişi yaralandı. Motosikletteki 2 kişinin ve yayanın metrelerce sürüklendiği anlar kameraya yansıdı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında İbrahim Bodur Caddesi üzerinde meydana geldi. Timurhan T. (27) yönetimindeki 17 AAP 280 plakalı motosiklet, cadde üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Gönül E.'ye (56) çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Timurhan T., motosikletin arkasında bulunan Ahmet C. (20) ve motosikletin çarptığı Gönül E. yaklaşık 30 metre sürüklendi.

Kazayı gören vatandaşlar ve araç sürücüleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Timurhan T. ve Gönül E., Çanakkale'de ÇOMÜ Hastanesine sevk edildi. Kaza sırasında motosikletin arkasında bulunan Ahmet C.'nin hayatı tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosikletin karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya çarptığı ve çarpmanın etkisiyle 3 kişinin metrelerce sürüklendiği görüldü. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çanakkale Bayramiç Güvenlik Trafik Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title