Haberler

Bursa'da Yol Verme Kavgası: Kadınlar ve Erkekler Arasında Kavga Çıktı

Güncelleme:

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yol verme tartışması yaşayan kadınlar ve erkekler, cadde ortasında birbirleriyle kavga etti. Kadınlar çantalarla, erkekler ise sopalarla birbirlerine saldırdı. Kavgalar anbean kameraya yansıdı.

Bursa'da yol verme kavgasına tutuşan kadınlar, cadde ortasında trafiği hiçe sayarak birbirine girdi. O anlar kameraya anbean yansırken, başka bir caddede ise bu kez erkekler sopa ve yumruklarla kavga etti.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş İsmetiye mevkisinde seyir halinde olan iki kadın sürücü, yol verme tartışmasına girdi. Kadınların kısa sürede büyüyen tartışması yerini kavgaya bırakınca, iki taraf da birbirine çantalarla vurmaya başladı. O anlar kameraya yansırken, bu kez başka bir caddede yol verme tartışmasına giren iki grup araçlarından sopalarla indi. Kavgayı tutuşan şahıslar birbirlerine tekme ve yumrukla vururken, kavgayı çevredekiler güçlükle ayırdı.

İki kavga da kameraya yansıdı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osmangazi Bursa Kavga 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title