Haberler

Beylikdüzü'nde Yabancı Uyruklu Şahıs Trafikte Koştu

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde E-5 karayoluna çıkan yabancı uyruklu bir şahıs, seyir halindeki araçların arasında koşmaya başladı. Trafikteki sürücülerin şaşkınlıkla izlediği o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Beylikdüzü E-5'te seyir halindeki araçların arasında böyle koştu

İSTANBUL - Beylikdüzü'nde E-5 karayoluna çıkan yabancı uyruklu şahıs, seyir halindeki araçların arasında koşmaya başladı. Trafikteki sürücüler adamı şaşkınlıkla izlerken o anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Beylikdüzü Mevkii E-5 Avcılar istikametinde meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu bir şahıs yaya halde karayoluna çıktı. Seyir halindeki araçların arasında canını hiçe sayarak koşmaya başlayan adamı gören sürücüler ise gözlerine inanamadı. Şahıs bir süre sonra herhangi bir kaza gerçekleşmeden yoldan çıkarak gözden kaybolurken yaşanan ilginç anlar ise trafikteki bir sürücünün cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Beylikdüzü 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title