Haberler

Beton mikseri yoldan çıkarak devrildi: 1 yaralı

Güncelleme:

Beton mikseri yoldan çıkarak devrildi: 1 yaralı Mikserin kabininde sıkışan sürücü havalandırma camından çıkarak kurtuldu Karabük-Yenice karayolunda yağmur sonrası kayganlaşan yoldan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton mikseri yoldan çıkarak devrildi.

Beton mikseri yoldan çıkarak devrildi: 1 yaralı

Mikserin kabininde sıkışan sürücü havalandırma camından çıkarak kurtuldu

KARABÜK - Karabük-Yenice karayolunda yağmur sonrası kayganlaşan yoldan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton mikseri yoldan çıkarak devrildi. Kazada ezilen mikserin kabininde sıkışan sürücü ise havalandırma camından çıkarak kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, Karabük - Yenice Karayolunun 25. Kilometresinde meydana geldi. Sadi Çiftçi idaresindeki 78 DD 302 plakalı beton mikseri yağmur sonrası kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, aydınlatma direğine çarptıktan sonra yan yatarak kayaya çarptı. Bu sırada devrilen mikserin sürücü Çiftçi, çarpmanın etkisi ile ezilen kabin içinde sıkıştı. Kendi imkanları ile sıkıştığı yerden kurtulan sürücü, kabinin havalandırma camını kırarak dışarı çıkmayı başardı. Diğer sürücülerin ihbarı ile olay yerine gelen 112 ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası tek şeritten kontrollü olarak ulaşımın sağlandığı yolda, beton yüklü mikserin kovası kepçe yardımı çekiciden kurtarıldıktan sonra vinç yardımı ile kaldırıldı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karabük Yenice Karabük Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title