Haberler

Başakşehir'de korkutan yangın

Güncelleme:

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde sanayi sitesinde bulunan iki katlı iş yerinde yangın çıktı.

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde sanayi sitesinde bulunan iki katlı iş yerinde yangın çıktı. Korkutan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, iş yeri ve 2 araç kullanılamaz hale geldi.

Olay, akşam saatlerinde Başakşehir İkitelli Pik Dökümcüler Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, site içindeki kamyonet kasası yapımında kullanılan iki katlı dükkanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini gören civardaki vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri ise yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yangın uzun uğraşlar sonucu söndürülürken dükkanda ağır hasar meydana geldi. Yangın esnasında dükkan içerisinde bulunan iki araç kullanılamaz hale gelirken ekipler yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Başakşehir İstanbul 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title