Haberler

Bağcılar'da Bir Binada Çökme Riski, Binada Yaşayanlar Tahliye Edildi

Bağcılar'da bir binada çökme riski, binada yaşayanlar tahliye edildi Çökme riski taşıyan binanın çevresindeki 6 bina önlem amacıyla boşaltıldıİSTANBUL - Bağcılar'da yanındaki inşaat kazısı nedeniyle çökme riski yaşanan bina ve çevresindeki 6 bina boşaltıldı.

Bağcılar'da bir binada çökme riski, binada yaşayanlar tahliye edildi

Çökme riski taşıyan binanın çevresindeki 6 bina önlem amacıyla boşaltıldı

İSTANBUL - Bağcılar'da yanındaki inşaat kazısı nedeniyle çökme riski yaşanan bina ve çevresindeki 6 bina boşaltıldı. Çökme riski taşıyan binada çatlaklar oluşurken olay yerine sevk edilen ekiplerin incelmeleri sürüyor.

Bağcılar'da yanındaki inşaat kazısı nedeniyle bir binada çökme riski yaşandı. Hızla olay yerine sevk edilen Bağcılar Belediyesine bağlı ekipler ve İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler binada yaşayan 10 aileyi tahliye etti. Önlem amacıyla çökme riski taşıyan binanın yanında bulunan 6 bina da boşaltıldı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alınırken binada hareketlilik olma ihtimaline karşı tedbirli yıkım yapılamadığı öğrenildi.

Çökme riski taşıyan binadan tahliye edilen aileler ise Bağcılar Belediyesi tarafından çevrede bulunan otellere yerleştirildi. İBB ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title