Haberler

Aydın'da IMEI Klonlama Operasyonu: 5 Cep Telefonu Ele Geçirildi

Güncelleme:

Aydın'ın Efeler ilçesinde polis ekipleri bir işyerinde yapılan çalışma sonucunda 5 adet IMEI numarası klonlanmış cep telefonu ele geçirdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cep telefonu kaçakçılığı ve IMEI klonlama suçlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın'ın Efeler ilçesinde polis ekipleri yapılan çalışma sonucunda bir işyerinde 5 adet IMEI numarası klonlanmış cep telefonu ele geçirdi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince cep telefonu kaçakçılığı ve IMEI klonlama suçlarına yönelik yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre ekipler, Efeler ilçesindeki bir işyerinde kaçak ve klonlanmış cep telefonu bulundurulduğu bilgisine ulaştı. Yapılan incelemenin ardından harekete geçen ekipler, işyerinde yaptığı aramada 5 adet IMEI numarası klonlanmış cep telefonu ele geçirdi. Konu ile ilgili M.A. isimli şahıs gözaltına alınırken, yasal işlem başlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Cep Telefonu Efeler Aydın Güvenlik Kaçakçılık 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title