Haberler

Aydın Adliyesindeki Kavgada 1 Kişi Yaralandı, 9 Kişi Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Aydın'ın Nazilli ilçesindeki adliyede çıkan kavgada 1 kişi yaralandı ve olaya karışan 9 kişi gözaltına alındı. Aynı adliyede görülen bir dava sırasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü ve jandarma ekipleri müdahale etti. Yaralanan kişiye adliyede sağlık ekipleri müdahale etti.

Aydın'ın Nazilli ilçesindeki adliyede iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı, olaya karışan 9 kişi gözaltına alındı.

Sultanhisar ilçesinde 11 Şubat 2023'te Mehmet Sadık Coşkun'un (56) silahla öldürülmesine ilişkin, Nazilli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık M.H.D. (46) getirildi. Sanık ve maktul yakınları da salonda hazır bulundu.

Bu sırada maktul ile sanık yakınları arasında çıkan tartışma arbedeye döndü. Arbedede maktul yakınları sanık M.H.D'yi darbetti.

Salondaki jandarma ekiplerinin müdahalesiyle kavga sonlandırılıp taraflar salondan çıkarıldı.

Taraflar arasında adliye koridorunda süren kavgaya karışan 9 kişi polislerce gözaltına alındı.

Olayda yaralanan M.H.D'ye ise sağlık ekiplerince adliyede müdahale edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Nazilli Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Jandarma Nazilli Aydın Jandarma 3.Sayfa Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title