Haberler

    Antalya'da Trans Kadına Apartmanın Kapıcısı Bıçakla Saldırdı

    Güncelleme:

    Antalya'da yaşayan trans kadın Derya Doğan, apartmanın kapıcısı Nihat A. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Daha önce de iki kez saldırıya uğrayan Doğan evinin kapısına çıkamadığını belirtti.

    Antalya'da yaşayan trans kadın Derya Doğan (41), yaşadıkları apartmanın kapıcısı Nihat A. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Göğüs kafesine bıçak darbesi alan Doğan, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Doğan'ın daha önce de iki kez kapıcı tarafından saldırıya uğradığı ve kapıcının ceza aldığı anlaşıldı. Evinin kapısına çıkamadığını anlatan Doğan, hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti.

    BIÇAĞI GÖĞSÜNE SAPLADI

    Olay, önceki hafta cumartesi akşamüstü yaşandı. Doğan, anılan gün evine gitmek istediği sırada Nihat A.'nın bıçaklı saldırısına uğradı. Elindeki ekmek bıçağı ile Doğan'a saldıran A., Doğan'ı göğüs kafesinden yaraladı. Doğan'ın kaburgasına denk gelen bıçağı eli ile tutmaya çalışan Doğan'ın eli de kesildi. Doğan, uğradığı saldırı sonrası yakınında bulunan bir camı kırdı ve eline geçirdiği bir cam parçası ile kendisini korumaya çalıştı.

    YOĞUN KAN KAYBI YAŞADI

    Yoğun kan kaybı yaşayan Doğan, arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede birkaç gün tedavi edilen Doğan evine gönderildi. Edinilen bilgilere göre, olay sonrası ifadesi alınan Nihat A. karakoldaki sorgusu sonrası serbest bırakıldı.

    KAPIYA DAHİ ÇIKAMIYORUM

    Telefonla ulaştığımız Derya Doğan, hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti. Doğan, Nihat A. ile aynı apartmanda yaşadığına işaret ederek, "Apartmanın kapısına dahi çıkamıyorum" dedi. Doğan, koruma talebinde bulunduğunu ancak, henüz bir polisin görevlendirilmediğini kaydetti. Yanında arkadaşlarının beklediğini belirten Doğan, tüm ihtiyaçlarının da arkadaşları tarafından sağlandığını kaydetti.

    PARA CEZASI ALDI

    Edinilen bilgilere göre Nihat A. daha önce de Doğan'a saldırıda bulundu. A., yargılandığı Antalya 19. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 10 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Karar geçtiğimiz yıl sonu çıktı.

    SENİ ÖLDÜRECEĞİM TEHDİDİ

    Nihat A.'nın, bu karar sonrası bir kez daha Doğan'a saldırdığı anlaşıldı. Doğan bu saldırı ile ilgili de geçtiğimiz 30 Mart günü savcılığa şikayette bulundu. Doğan, savcılık başvurusunda A.'nın kendisine "Senin yüzünden ceza aldım; seni öldüreceğim. Senden bunun hesabını soracağım" dediğini kaydetti.

    Kaynak: Hürriyet / 3. Sayfa

    Antalya 3. Sayfa Haberler

    500

    Yorumlar (11)

    kenan:

    kapıcının yüzünde meymeten yok pisikopat tipli bir herif sana ne lan öküz herif.

    38
    5
    yanıtYanıtla
    ellidokuz:

    transın yüzünden nurlar akıyor dimi lan öküz herif.

    yanıt7
    yanıt23
    ellidokuz:

    sana ne kapıcının yüzündeki tipten öküz.

    yanıt6
    yanıt33
    toby:

    vahşi saldırgan kapıcı kırosu ondan istediği şeyi alamadığı için saldırmıştır kesin

    26
    4
    yanıtYanıtla
    mehmetçik adil:

    ADALETSİZ KALKINMA PARTİSİNE DE VERMİŞİNDİR KESİN, MEDYUM KETO

    21
    7
    yanıtYanıtla
    Bb:

    Bu ne hazımsızlık. Sıkıntıdan bir taraflarınız patlayacak.

    yanıt2
    yanıt5
    Adınızı Yazın:

    BUNU GAPIYA YAKLAŞTIANIN

    9
    7
    yanıtYanıtla
    TS:

    Hakim gerekli olan cezayi verecektir.

    11
    4
    yanıtYanıtla
    hasan öz:

    İKTİDAR MENSUPLARI NASIL OLSA GÜVENLİK İÇİNDE BU TÜR ISRARLI YARALAMA VE TEHDİTLERE KARŞI TEDBİR ALMA AKILLARINA GELMİYOR NEDENSE. UCUNDA RANT OLSA HEMEN HALLEDERLER

    12
    2
    yanıtYanıtla
    HIMM:

    Bu nasıl habercilik olayın sebebi anlatılmamış!

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title