Haberler

Adana'da Polis Ekipleri Vatandaşları Hırsızlık ve Dolandırıcılık Konusunda Bilgilendirdi

Güncelleme:

Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Adana'da vatandaşları hırsızlık ve dolandırıcılık konusunda bilgilendirdi. Vatandaşlara şüpheli şahıslara kapıyı teyitlemeden açmamaları ve kapıları her zaman kilitli tutmaları gerektiği konusunda uyarıda bulunuldu. Ayrıca piknik ve mesire alanlarında değerli eşyaların araç içerisinde bırakılmaması konusunda da uyarılar yapıldı.

Adana'da polis ekipleri kapı kapı gezip vatandaşları hırsızlık ve dolandırıcılık hakkında bilgilendirdi.

Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşlara şüpheli şahıslara kapıyı teyitlemeden açılmaması gerektiğini, açılsa bile kapıların her zaman kilitli tutulması gerektiğini yoksa dil kaydırma suretiyle hırsızlıkların olabileceğini belirtti. Öte yandan piknik ve mesire alanlarında değerli eşyaların araç içerisinde bırakılmaması, aynı şekilde bırakılsa dahi bu eşyaların içeriden görünür durumda olmasından kaynaklı araç camları kırılarak meydana gelebilecek hırsızlık olayları hakkında uyarılarda bulundu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Dolandırıcılık Güvenlik Adana Hırsızlık 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title