Haberler

3. Açık Hava Sinema Günleri Başlıyor

Güncelleme:

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi bu yıl 3. Kez gerçekleştireceği Açık Hava Sinema Günleri ile Süleymanpaşalıların yüzünü güldürecek.

10 YENİ FİLM AÇIK HAVADA SİNEMASEVERLERLE BULUŞUYOR

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nin insanları kaynaştırmak, eski günlerdeki gibi insanları evlerinden çıkarıp açık alanlarda birliği sağlamak ve açık havada film izleme keyfini yaşatmak amacıyla gerçekleştirdiği projede bu yıl 3. kez 10 yeni film açık havada sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

İLK GECENİN KONUĞU EYVAH EYVAH

Her cuma ve cumartesi akşamı saat 21.00'de Mutlukent Sahil Çay Bahçesi yanında gerçekleşecek yazlık sinema günlerinin ilk konuğu yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrolleri paylaştığı Eyvah Eyvah filmi olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleymanpaşa Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title