Haberler

250 Bin Liralık Soruyu da Gördü

Güncelleme:

Geçen bölümde 60 bin liralık soruya doğru yanıt vererek büyük takdir alan ilkokul mezunu yarışmacı, dün akşam 125 bin liralık soruya da doğru cevap verdi.

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına katılan ilkokul mezunu olan ve ayakkabıcılık yapan yarışmacı geçen bölümde 60 bin liralık soruya doğru yanıt vererek stüdyoda büyük alkış almıştı.

"EV TAMAM MI?"

Yarışmacı dünkü bölümde ise 125 bin lira değerindeki soruyu gördü. Kemal Bey'in 125 bin liralık soruyu da bilmesi Selçuk Yöntem'i ve stüdyodaki seyircileri coşturdu. Yöntem, 'Vallahi çok heyecanlandım ben. Herkesten fazla ben heyecanlandım' diye konuştu ve kazandığı parayla ev almayı düşünen yarışmacıya 'Ev tamam mı?' diye sordu.

125 BİN LİRA ÖDÜLLE AYRILDI

Yarışmacı da, 'Tamam' dedi. Kemal Bey, 250 bin lira değerindeki soruda ise yarışmadan çekilme kararı aldı. Yarışmacı 125 bin lira ödülle ayrıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Selçuk Yöntem Medya Komik - İlginç Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

recepMobil-ANDROID:

vallahi helal olsun nice profesörler var 15 bini göremeden eleniyor bak bu vatandaşa ilkokul mezunu ama 250 bini kazandı helal olsun. demek neymiş tahsil o kadarda ehemmiyetli değilmiş önemli olan kendini yetiştirmek hayatı öğrenmek.

31
2
yanıtYanıtla
xcxcmobilWeb@haberler.com:

Yalancı bu adam...

1
29
yanıtYanıtla
simarikMobil-ANDROID:

TURKIYENIN HICMI MAZISI TARIHI GUNDEMI YOK DA HEP YABANCI KELIMELELRLE DOLU YARISMA NE BU YABANCI BATILI HAYRANLIGI DUZMECE BI YARISMA BENCE .... BIDE DINI ICERIKLI SORUN MUSLUMAN ULKEYIZ MADEM ELHAMDULILLAH KI. MUSLUMANIZ DINI SORULARLA YARISIN BAKALIM

6
14
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title