Haberler

"2012'ye Veda Konseri"

Güncelleme:

Kayahan, Avealılara evinden canlı "2012'ye veda konseri" verdi.

Binlerce yerli ve yabancı müziğin internetteki dinlenme adresi Aveamuzik, Avealı müzikseverlere yılın en güzel sürprizini sundu. Türk popunun ünlü ismi Kayahan, 27 Aralık akşamı evinin çalışma odasından Avealılara özel bir konser verdi. Konseri 73 bin kişi izledi, 965 kez şarkı isteğinde bulunuldu.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen GSM operatörü Avea'nın dijital müzik platformu Aveamuzik, Avealılar'ın 2012'ye hoş bir sürprizle veda etmesini sağladı.

Türk pop müziğinin kralı Kayahan 27 Aralık akşamı saatler 20:00'ı gösterdiğinde, Avealılara özel evinin çalışma odasından online konser verdi. Konseri yaklaşık 73 bin kişi www.aveamuzik.com ve facebook.com/avea sayfalarından, 8 bin 400 kişi de cep telefonlarından canlı olarak izledi. Kayahan evinin çalışma odasından birbirinden güzel, hit olmuş romantik parçalarını seslendirirken, Avealılar da Kayahan'la istek parçalarını Facebook uygulaması üzerinden paylaştılar. Kral Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Gezegen Mehmet'in moderatörlüğünde gerçekleşen konser sosyal medyada büyük yankı buldu. Twitter ve Facebook'ta paylaşımlar gerçekleşti.

Kayahan'ın evinden canlı yayınlanan konserde Kayahan'a eşi İpek Açar, kızı Aslı Gönül, Suat Suna ve İskender Paydaş eşlik etti. Aslı Gönül, ayrıca Avealılar için Adele'in "Don't You Remember" isimli bir şarkısını seslendirdi.

Avea renkli yaşam paketleri arasında yer alan Avea Müzik; Ringa, MüzikÇalar ve Müzikİndir uygulamalarına sahip.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Facebook Türkiye Avea Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title