Haberler

2010 Dünya Gençler Plaj Voleybolu Şampiyonası

Antalya'nın Alanya İlçesinde Yapılan 2010 Dünya Gençler Plaj Voleybolu Şampiyonası'nda, Türkiye'yi Temsil Eden 3 Erkek Takımı, Galibiyet Alamadan Şampiyonaya Veda Etti

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan 2010 Dünya Gençler Plaj Voleybolu Şampiyonası'nda, Türkiye'yi temsil eden 3 erkek takımı, galibiyet alamadan şampiyonaya veda etti.

Milli Egemenlik Plajı'nda yapılan şampiyonada G Grubu'nda mücadele eden Tayga - Ali ikilisi, gruplarındaki son maçta Norveçli rakipleri Solhaug - Tomter'e 2-0 yenilerek, şampiyonayı grup sonuncusu olarak tamamladı. L Grubu'ndaki Şafak - Caner ikilisi, son maçta Rus sporcular Kuvichka - Goncharov'a 2-0 yenilerek, şampiyonadan elendi. K Grubunda mücadele eden Taha ile Muharrem de İtalyan takımı Lupo - Andreatta çiftine 2-0 mağlup oldu.

Şampiyonada grup maçlarını ilk iki sırada tamamlayarak bir üst tura yükselen 12 erkek takımı ise şöyle:

"Amerikalı Carlson - Hughes ve Avusturalyalı Seidl-Moser, Brezilya takımından Alvaro Filho - Vitor Felipe ile Rus Bykanov - Bolgov, ABD'li Ciarelli - Barry, Beyaz Rusya?dan Dziadkou - Vishneuski ikilisi, Alman Flüggen - Hellmuth ve Avusturalya'dan Eglseer - Koraimann, İtalyan Lupo - Andreatta, İsviçreli Kissling - Stadelmann Kanadalı May - Schachter ile Rus Kuvichka-Goncharov."

Bu arada, gruplarında en yüksek puanla üçüncü olan Norveçli Solhaug - Tomter, Polonya'dan Makowski - Leznicki, Hollanda'dan Varenhorst - Vismans ile Kosta Rikolu Alvarez-Sandoval da üst tura yükselerek, yarınki maçlarda oynama hakkı kazandılar.

(TLG-FAL-FC-GÖK) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title