Haberler

2008'de Rize'de Toprak Saha Kalmayacak

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, 2008 Yılında Rize'de Bulunan Tüm Toprak Sahaların Sentetik Çim Sahaya Dönüştürüleceğini Söyledi.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, 2008 yılında Rize'de bulunan tüm toprak sahaların sentetik çim sahaya dönüştürüleceğini söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, önümüzdeki günlerde Rize'nin önemli spor faaliyetlerine ev sahipliği yapacağını belirterek, 2008 yılı içerisinde kentte toprak saha kalmayacağını açıkladı. Yılmaz, "Bu yaz birçok önemli etkinliğe ev sahipliği yapacağız. Karadeniz Oyunları kapsamında 2-8 Temmuz tarihleri arasında Yunanistan, Romanya ve Ukrayna arasındaki futbol müsabakaları ilimizde yapılacak. Yine Karadeniz Oyunları kapsamında ilimizde bir bisiklet turnuvası gerçekleştirilecek. 6-8 Temmuz tarihleri

arasındaki Halter Türkiye Şampiyonası ilimizde yapılacak. Bu şampiyonaya 500'e yakın sporcu katılacak. 22-24 Haziran tarihleri arasında ise ilimizde bay-bayan hentbol takımları 3. Lig'e yükselme maçları yapılacak" diye konuştu.

2006-2007 yılı döneminde önemli yatırımlara imza attıklarını ifade eden Yılmaz, "Rize, İyidere, Kalkandere ve İkizdere ilçelerimizde bulunan 4 toprak sahamızı sentetik sahaya dönüştürdük. 2008 yılı içerisinde ilimizde bulunan diğer toprak sahaların tümünü de sentetik çime dönüştüreceğiz. İl genelinde başlatılan birçok yeni saha ve kapalı spor salonu inşaatları da hızla devam ediyor. Bu yaz il ve tüm ilçelerimizde spor merkezleri oluşturuyoruz. Bu merkezlerde binlerce gencimize 13 farklı branşta spor

eğitimi vereceğiz. Okulların henüz kapanmamasına rağmen şu ana kadar 600 öğrenci kaydı yaptık" dedi.

(GF-ÖS-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title