Haberler

2 Yıldır Reyting Zirvesinden İnmeyen Kırgın Çiçekler, Dibi Gördü

Güncelleme:

2015'ten bu yana yayınlanan Kırgın Çiçekler, pazartesi günleri reyting sıralamasında ilk 3'ten inmiyordu. Söz ve Çukur'un başarısı dizinin bu sezon dibi görmesine neden oldu.

Pazartesi günleri kıyasıya rekabetin yaşandığı reyting yarışında herkesi şaşırtan bir tablo ortaya çıktı. 2 sezondur ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler, reytingde büyük başarı elde ederken yavaş yavaş dibi görmeye başladı.

SÖZ BİRİNCİ, ÇUKUR İKİNCİ OLDU

Reyting sıralamasında Star TV ekranlarında yayınlanan Söz 1. olurken Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 2. oldu. Reytingde ilk 3 sırayı bırakmayan Kırgın Çiçekler ise bu hafta 8. sırada yer aldı. Dizinin böyle bir anda düşüşe geçişi "Finali yaklaşıyor mu?" dedikodularını da beraberinde getirdi.

İşte reyting sıralaması:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dizi Magazin Haberler

500

Yorumlar (32)

OSMAN:

SÖZ YİNE HARİKA HER ZAMANKİ GİBİ.

13
5
yanıtYanıtla
KOÇOVALI:

ERKEKLERSE DİRİLİŞİ PAZERTESİNE KOYSUNLAR AMA YAPAMAZLAR YÜREK İSTER.

7
8
yanıtYanıtla
süleyman şahin:

çukur bu hafta çukura düşmüş

4
10
yanıtYanıtla
SÖZ:

SÖZ olsun SÖZ bitsin onu SÖZ bir daha izliceğim.??????????????????

6
7
yanıtYanıtla
IYI:

Sadece Çukur ve Ertugrul izlenir

8
3
yanıtYanıtla
Osman:

Kırgın Çiçeklermi? Kopya dizileri sakız gibi uzat nereye kadar?''Vatanım Sensin'' nerede? Diriliş Ertuğrul sıralamaya bile girememiş. Kim yapar bu sıralamaları? Tam asgari ücret konuşulurken enflasyon açıklaması gibi. Benzin 2, 50 idi 6 lira oldu enflasyon , 5. komiksiniz. .

6
4
yanıtYanıtla
bgu:

Söz efsane neydi o dünkü bölüm yaaaaa şok şokkkk çılgın Agah :))))

9
1
yanıtYanıtla
ABUZİTTİN ŞİNASİ KAHRAMANSOYLU:

ETRAF BOŞ DİZİ KAYNIYOR

6
3
yanıtYanıtla
Byn.:

5 kızdan ibaretolup ölüp ölup diriliyorlr. .Sanki çocuk var karşılarında az gerçekçi olsa neyse..kaldırın gitsin bu diziyi.

7
1
yanıtYanıtla
Leyla ergun:

Kemal ve Mesudeyi öldürmeyecektiler. Evet bjraz saçmaladılar ama boşuna tatava yapmayın bence çok güzel bir dizi. Sıradışı bir dizi. Asker , aşk gibi şeyler artik dizi icin siradan şeyler. Ama kırgın çiçekler gibi bir dizi dünya tarihinde yok. 3. sezondada reytingi düşmeyen bir dizi yok.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title