Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Adıyaman'ın Besni ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Adıyaman'ın Besni ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşu bulunuldu ve İstiklal Marşı, okundu.

Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, milli mücadeleyi başlatan sürecin 100'üncü yıldönümüne ulaşmış olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Adıgüzel, "Bugün de vazgeçilmez güç kaynağımız olan milli iradenin yaşatılması için hepimize özellikle de siz gençlere büyük görevler düşmektedir. Unutmayın ki, vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. Sevgi, saygı, hoşgörü ve uzlaşma ortamı içinde üstesinden gelinmeyecek hiçbir sorun yoktur. Birlik ve bütünlüğümüze yönelik her türlü saldırı veya tehdit karşısında daha fazla kenetlenerek hiç kimsenin hangi amaçla ve ne şekilde olursa olsun huzur ve güvenliğimizi bozmasına fırsat vermemeliyiz." diye konuştu.

Törende, öğrenciler çeşitli spor dallarında gösteriler sergiledi.

Törene Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, İlçe Emniyet Müdürü Metin Cebeci, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hakan Yonarkol, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Uçar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Adıyaman Besni Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title