Haberler

17 Ağustos Depreminin 7. Yılı Nedeniyle Basın Açıklaması...

Türk Mühendis Ve Mimarlar Odaları Birliği 17 Ağustos Depreminin 7. Yılı Nedeniyle Taksim Büyük Postane Önünde Bir Basın Açıklaması Yaptı. 'Deprem Değil, Denetimsiz Binalar Öldürür' Yazılı Pankartlar Taşıyan Grup Basın Açıklaması Yaptı.

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği 17 ağustos depreminin 7. yılı nedeniyle Taksim Büyük Postane önünde bir basın açıklaması yaptı. `Deprem değil, denetimsiz binalar öldürür` yazılı pankartlar taşıyan grup basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasında, ¨Bir deprem veya afet politikasına ilişikin herhangi bir çalışma ve organizasyon yok. Bu yüzden biz diyoruz ki `sesimizi duyan var mı` denildi.

Basın açıklamasında 17 Ağustos depremi hatırlatıldı ve yaraların hala dinmediği belirtildi. Açıklamada, ¨Kentimizin ve ülkemizin karşı karşıya olduğu hayati sorunların toplum yararına çözüme kavuşturulması için alınacak her türlü karar ve uygulamanın katılımcısı, destekçisi ve takipçisi olacağımızı bir kez daha hatırlatarak susma hakkımızı kullanıyor; tüm yetkilileri ve ilgilileri bu gece saat 03.05`te bir dakika süre ile bu ülke ve insanlarına karşı yüklendikleri sorumlulukları gerçek bir içtenlikle düşünmeye davet ediyoruz¨ görüşlerine yer verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title