Haberler

16 Yaşındaki Şener'den 68 Gündür Haber Alınamıyor

Ereğli (Zonguldak), (Dha)

EREĞLİ (Zonguldak), (DHA)

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, 28 Eylül günü, ''Babamın işyerine gidiyorum'' deyip evden çıkan 16 yaşındaki Şener Sarı'dan bir daha haber alınamadı. Sevim Sarı, ''Daha önce bize haber vermeden bir yere gitmezdi. Oğlumun hayatınden endişe ediyorum'' dedi.

Karga Mahallesi'nde oturan Sevim ve İsmail Sarı çiftinin 7 çocuğundan biri olan Şener Sarı, 28 Eylül günü öğle saatlerinde, pazar yerinde tuvalet işletmeciliği yapan babasının yanına gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Akşam eve gelmeyen Şener Sarı'nın, babasının yanına da gitmediği ortaya çıktı. Bunun üzerine polise haber veren Sarı çifti, oğullarını aramaya başladı. Şener'in gidebileceği tüm yakınlarını arayan Sarı çifti bir sonuç alamadı. Polisin yaptığı aramalarda da Şener'in izine rastlanılmadı.

Oğlundan iki ayı aşkın süredir haber alamadıklarını belirten Sevim Sarı, ''Oğlum bana 'Babamın yanına gidiyorum' diyerek evden çıktı. O günden itibaren Şener'den haber alamıyoruz. Bütün tanıdıklarımızı aradık, polise başvurduk. Ancak sonuç alamadık. Daha önce bize haber vermeden bir yere gitmezdi. Oğlumu görenlerin polise bildirmelerini istiyorum. Çünkü oğlumun hayatınden endişe ediyorum'' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title