Haberler

14. Söke Sanayi ve Ticaret Panayırı Açıldı

Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri Kapsamında Bu Yıl 14.sü Gerçekleştirilen Sanayi ve Ticaret Tanıtım Sergi ve Panayırı Açıldı.

Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş etkinlikleri kapsamında bu yıl 14.sü gerçekleştirilen Sanayi ve Ticaret Tanıtım Sergi ve Panayırı açıldı. Söke Kapalı Pazaryeri alanında yapılan 14. Söke Sanayi ve Ticaret Tanıtım Sergi ve Panayırı 03 Eylül'e kadar açık kalacak

14. Söke Sanayi ve Ticaret Tanıtım Sergi ve Panayırı'nın açılış törenine Söke Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, İzmir, Manisa, Aydın Ziraat Odaları Başkanları, oda temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Halk oyunları gösterisi ile başlayan 14. Söke Sanayi ve Ticaret Tanıtım Sergi ve Panayırı açılış töreninde ilk konuşmayı SÖGİAD Başkanı ve TÜGİK Genel Sekreteri Efkan Ceylan yaptı. 1995 yılında kurulan derneklerinin amacını genç iş adamlarına liderlik vasıfları ve sosyal sorumluluk alanları geliştirmek olduğunu ifade eden Ceylan, "Amacimiz toplumun sosyo ekonomik düzeyinin değişmesinde katkıda bulunmalarını sağlamaktır. Kurulduğundan bu güne Söke'nin en etkin sivil toplum örgütü olma özelliğini kaybetmemiş olan derneğimiz gücünü üyelerinin aktifliği ve katkılarından almaktadır. SÖGİAD olarak Söke'nin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatının canlanması için her türlü katkıyı sağlamak adına gönül verdik. Açılışını yaptığımız sanayi tarım sergi ve panayırımız da aynı amaçla gerçekleşen etkinliklerimizden biridir" dedi.

Üreticilerin bu yıl sıkıntılı günler yaşadığını dile getiren Söke Kaymakamı Celil Ateşoğlu ise, "Festivaller vasıtasıyla vatandaşlarımızın yüzü biraz olsun gülsün istiyoruz. Festival süresince sıkıntılarımızın yanında bir miktar da eğlenmek istiyoruz. Bu yıl 14.sü gerçekleştirilen festivalin yanı sıra 14 yıldır devam eden fuarcılık anlayışımızda var. Fuarlar halk ve sektör temsilcileri ile üreticilerin bir araya gelmesi açısından büyük önem arz ediyor. Söke sanayi, tarım sergi tanıtım ve panayırının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Törende konuşmaların ardından TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Söke İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, SÖGİAD Başkanı ve TÜGİK Genel Sekreteri Efkan Ceylan tarafından panayırın açılış kurdelesi kesilerek ziyarete açıldı.

((LT-DAK-Mİ-

(LT-DAK-Mİ-)

02.09.2007 14:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title