Haberler

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü

Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, "Topraktan aldığı ürüne değer katarak bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği kutsaldır.

Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün, "Topraktan aldığı ürüne değer katarak bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği kutsaldır." dedi.

Ergün, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çiftçilerin ekonominin büyümesine önemli katkı verdiğini söyledi.

Türk çiftçisinin büyük emek sarf ederek çalıştığına işaret eden Ergün, şunları kaydetti:

"Ekonomimizin büyümesinde, ülkemizin kalkınmasında, hayat standartlarının yükseltilmesinde, tarımsal üretimin her kademesinde alın teri olan çiftçilerimiz, bizler için her zaman baş tacıdır. Yediğimiz her ekmekte, içtiğimiz her çorbada, giydiğimiz her kıyafette çiftçimizin hakkı ve alın teri vardır. Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği kutsaldır. Tek amaçları üretmek olan ve hiç kimseye muhtaç olmadan yaşama azmi ile toprağı işlemeye gayret eden tüm çiftçilerimizin ürünlerinin bereketli, geleceklerinin umutlu olmasını diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Çiftçiler Günü Terme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title