Haberler

1 Öğretmen 1 Hikaye Yarışmasında Başvuru Süresi Uzatıldı.

Güncelleme:

Gebze Belediyesi tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle '1 Öğretmen 1 Hikaye' isimli kısa hikaye yarışmasında başvuru süresi 22 Kasım Salı gününe kadar uzatıldı

Hikayeler Kitap Olacak

Gebze Belediyesi tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle '1 Öğretmen 1 Hikaye' isimli kısa hikaye yarışmasında başvuru süresi 22 Kasım Salı gününe kadar uzatıldı.

Eğitim kurularında mesai veren öğretmenlerden yarışmaya katılacak olanların eserlerinin tümünün değerlendirilmesi için, 18 Kasım Cuma olarak açıklanan son başvuru süresinin 22 Kasım Salı gününe alındığını bildiren Gebze Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri; yarışma sonunda tüm eserler bir araya getirilerek kitaplaştırılacağını hatırlattı.

Ödüller Törenle Verilecek

Gebze'de görev yapan öğretmenlerin eserlerinin yarışacağı ve eğitim camiasının ilgi gösterdiği, '1 Öğretmen 1 Hikaye' isimli yarışmanın ödül töreni 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Birinci olan eserin sahibine IPAD 2, ikinci olan eserin sahibine IPHONE 3G, üçüncü olan eserin sahibine ise IPOD'un ödül olarak takdim edileceği yarışmaya ilişkin detaylı bilgi, Gebze Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 0 262 644 56 89 numaralı telefonunu arayarak öğrenebilinir

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title