Haberler

Ziya Doğan' Dan Takımına Not: Gidişat Pekiyi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Gençlerbirliği Maçından Alacakları 3 Puanın Takımı Tamamen Havaya Sokacağını Belirterek, "En Azından Oyuncularıma Büyük Güven Gelecek. Zaten Oldukça İyi Durumdalar ve Motivasyonları da Çok İyi Duruma Geldi. Gidişattan Memnunum" Dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Gençlerbirliği maçından alacakları 3 puanın takımı tamamen havaya sokacağını belirterek, ¨En azından oyuncularıma büyük güven gelecek. Zaten oldukça iyi durumdalar ve motivasyonları da çok iyi duruma geldi. Gidişattan memnunum¨ dedi.

RAKİBİ CİDDİYE ALACAĞIZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Kayseri Erciyesspor karşısında zor bir maçı kazandıklarını vurgulayarak, ¨Geçen haftanın da bize gösterdiği gibi ligde kolay takım yok. Eşdeğerde çok takım var. Artık Anadolu kulüpleri büyüklere kafa tutar hale geldiler. Eskiden büyük kulüpler lig boyunca en fazla 2 kez mağlup olurdu. Ligin başından itibaren Anadolu kulüpleri çok güçlendi, doğru transferler, doğru hamleler yaparak güçlü takımlar haline geldiler. Maçımız çok zor geçti ama kazanmasını bildik. Bu hafta da farklı olmayacak. Mücadele gücü yüksek, oturmuş kadroya sahip Gençlerbirliği ile oynayacağız. Rakibi mutlaka ciddiye alacağız ama biz Trabzonspor` uz. Rakibi düşünmeyecek ve kendi oyun yapısını rakibe kabul ettirmeye çalışacağız. Bu böyle geldi böyle devam edecek¨ dedi.

3 PUAN BİZİ HAVAYA SOKAR

Gençlerbirliği maçından 3 puanla dönmek istediklerini ve rakiplerini hiçbir zaman küçük görmediklerini ifade eden Ziya Doğan, ¨Buradan alacağımız 3 puan bizi tamamen havaya sokar. Ankara` ya taraftarlarımızı bekliyoruz. İnşallah kendi sahamızda gibi oynayacağız. Gidişattan memnunum. İlk yarıda hedefimiz puan farkını açmamak, zirveden kopmamak. İkinci yarıya çok daha iddialı bir Trabzonspor olarak girmemiz için buna önem veriyoruz¨ diye konuştu. Doğan, Türkiye Kupası` nda da iddialı durumda olduklarını vurgulayarak, ¨Zor bir gruptayız ama Trabzonspor` un durumunu idare edecek pozisyonu yok. Ligde de kupada da iddialıyız ve kazanmak istiyoruz¨ dedi. Doğan, gazetelerde bazen kendisinin söylemediği sözlerin çıkmasından da şikayet ederek, ¨Çok konuşan bir teknik direktör olmak istemiyorum. Sizden rica ediyorum bana sorun, bazı arkadaşlarımız maalesef sormuyor. Her dakika basının önünde bir teknik direktör olmak istemiyorum¨ ifadesini kullandı.

MUSAMPA SORUSU KIZDIRDI

Ziya Doğan, basın toplantısında bir gazetecinin, ¨Musampa hala hazır değil mi, ne zaman oynayacak?¨ sorusuna sinirlendi. Basın mensuplarına sitem eden Ziya Doğan, ¨Musampa` yı soruyorsunuz sürekli, ne iştir ben de merak ediyorum. Oynamadan medya devamlı şekilde her gün yazıyor. Ama ben umursamıyorum, ne zaman hazır olacağını, ne zaman kullanılacağını en iyi ben bilirim. İyi oyuncu olduğunu biliyorum ama hazır değil. Saç stili ilginç. Herhalde ondan çok merak ediliyor. Ben Musampa` nın kötü olduğunu söylemek istemiyorum. Ama mantalitesi iyi değil. İyi olsaydı profesyonel takıma hazır gelirdi. Kalitesi yüksek ama erken oynatsak kaybederiz. Her geçen gün biraz daha iyi oynuyor. 3 ay idman yapmamış. Hüseyin` in kahramanlıklarını görmeyeceksiniz, Gökdeniz` i görmeyeceksiniz. Bu hafta Hüseyin, ikinci devrede 12 dikişle oynadı ama yabancı oyuncu olunca fazla konuşuluyor. O kadar gözardı ettiğiniz şey var ki. Oynamadan, takımda kendisini ispatlamadan her gün gündemdeki adam Musampa. Oynayacak, gündemi kendi yaratacak. O benim oyuncumdur gelecekte faydalanmak istiyorum ama kendi değerlerimi unutup, dolduruşla ezbere hareket edecek adam değilim¨ dedi.

VESTEL` İN ÇIKIŞI TESADÜF DEĞİL

Ziya Doğan, Vestel Manisaspor` un çıkışı nedeniyle Ersun Yanal` ı da tebrik ederken, ¨Vestel` in çıkışı tesadüf değil. Geçen yıl takımı aldı, geliştirdi, eksiklerini giderdi.Tesadüf bir olur, iki olur. Ligin neredeyse yarısı oldu. İnşallah sonuna kadar yarışın içinde olur. Hep belirli takımlar arasında şampiyonluk yarışının devam etmesi futbolun kalkınması açısından da olumlu değil. Keşke Vestel gibi 3 - 4 takım daha olsa. Eskisi kadar kolay lokma yok. Büyükler kaybedecek tabii ki. Ersun hocayı tebrik ediyorum. Türkiye` ye renk katıyorlar renk katmaya da devam etsinler. Ligin neredeyse ilk yarısı oluyor, hala tesadüf deniyor. Ben buna inanmıyorum¨ dedi.

YABANCI HAYRANLIĞI YAPMAYIN

Doğan, zaman zaman oldukça gergin olduğu basın toplantısında, Ankaragücü karşılaşmasında takımı defans ağırlıklı, Kayseri Erciyes maçında da hücum ağırlıklı oynatmasının ve değişikliklerinin sebebinin sorulduğu bir soruya yanıt verirken de, ¨Yabancı hoca yaptığı zaman dahi dersiniz, yerli hoca yaptığında neden hücumla başlamadın dersiniz. Bu kompleksi yenemiyoruz. Erciyes maçına iki forvetle başladık, ama kimse göremedi galiba. Gizli mi oynadı bilmiyorum. Maçtan önce yorum yapılsa daha iyi olur. Maçtan sonra yorum yapmak dünyanın en kolay işidir. Ofansif ağırlıklı oynadık ama Erciyes pas yapmaya başladı ve güvenleri yerine geldi. Futbolcu tercihleri tamamen Ziya Doğan` ın sorunudur. Onlarla çalışan benim. Kim ne demiş, kim ne yazmış önemli değil. Şu anda çıkış yakaladık ama tam istediğimi çıkış değil bu daha iyi olacak¨ diye konuştu.

LİGİN KALİTESİ ARTTI

Doğan, ligin kalitesinin düştüğü yönündeki yorumlara da katılmadığını ifade ederek, ¨Bence ligin kalitesi arttı, göremiyorlar. Şimdi dirençli takımlar oldu. Ligin kalitesi sadece büyüklerin oynadığı oyunla ölçülmez. Büyükler bu kadar puan kaybederse demek ki diğer takımlar da güçlenmiş ve ligin kalitesi yükselmiştir. Bence ligin kalitesi çok iyi gidiyor. Anadolu kulüpleri bu işi öğrendi¨ dedi.

Doğan, toplantının sonunda, yönetimlerin transfer yapmasıyla ilgili bir soruyu da, ¨Diğer takımlarla polemik yaratmak istemiyorum ve bu soruya cevap vermeyeceğim. Ancak şunu söyleyebilirim; Ben Teknik Direktör Ziya Doğan olarak transferi her zaman kendim yaparım. Benim bulunduğum yerde transfer kararlarını ben veririm.¨ şeklinde yanıtladı.

İŞTE YENİ AVNİ AKER` İN DETAYLARI

Trabzonspor Yönetim Kurulu` nun Ballast Nedam firması ve TCN Property Projects` e hazırlattığı yeni Avni Aker Stadyumu` nun detayları da belli oldu. Önceki gün İstanbul` da Başkan Nuri Albayrak` a proje hakkında bilgi veren Ballast Nedam Genel Müdürü R.L.M Jacobs ile TCN Property Projects Satış Müdiresi Manon L.A Snel, detaylar konusunda da bir bilgi dosyasını bordo - mavililere teslim etti. Projeye göre yeni stadyumda spor, eğlence ve alışveriş birleşecek ayrıca konaklama mekanları da bulunacak. İlk etapta stadyumun seyirci kapasitesinin 28 bin olması planlanırken, bu kapasitenin gerekli durumlarda düzenleme yapılmasıyla 35 bin kişiye kadar genişletilme olasılığı bulunduğu da ifade edildi. Yeni Avni Aker` de ayrıca 63 loca, 4 bin 400 ticari ve özel kişi oturma yeri, 34 aile locası, 22 bin 800 de seyirci koltuğu bulunacak. Stadyumda ayrıca restoranlar, ofisler, boş vakit geçirme olanakları, barlar ve konferans merkezi de yer alacak. Stadyum bünyesinde planlanan alışveriş merkezi, bir büyük hipermarket, eğlence mekanları, restoran alanları, en üst katta da bir sinema olmak üzere 150 dükkandan oluşacak. Toplam kiraya verilecek 48 bin metrekarelik yer ise dört kata dağıtılacak. Ayrıca stadyumun altında iki katlı bin 100 araçlık otopark yer alacak. Konut alanları her birinde 80 daire mevcut olan üç kuleden oluşacak. Zemin katta ise dükkanlar ve yer altı parkında 144 araçlık park yeri olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title