Haberler

ZİNDAŞTİ'NİN BALDIZININ OĞLUNU ÖLDÜRMEK İÇİN TUTULDUĞU İDDİA EDİLEN TETİKÇİLER YAKALANDI

Güncelleme:

İRANLI uyuşturucu baronu firari Naci Şerif Zindaşti'nin, baldızının oğlunu öldürmek için tutulduğu iddia edilen 2 kiralık tetikçi düzenlenen polis operasyonuyla yakalandı.

İRANLI  uyuşturucu baronu firari Naci Şerif Zindaşti'nin, baldızının oğlunu öldürmek için tutulduğu iddia edilen  2 kiralık tetikçi düzenlenen polis operasyonuyla yakalandı. Polis, şüphelilerin suç örgütü lideri Zindaşti'nin husumette olduğu baldızının oğlu Kadir G. 'yi öldürmek için kiralandıklarını belirledi. Saldırıyı organize eden kişinin ise İlhan Ünğan cinayetinde de adı geçen ve Hollanda'da firari yaşayan Tolga H.C. olduğu ve cinayetin canlı olarak Zindaşti'ye izlettirilmesinin planlandığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz Salı günü Gaziosmanpaşa'da uygulama noktasında bir taksiden şüphelenerek durdurdu.  Takside bulunan M.A. 'nın üzerini arayan polis ekipleri ruhsatsız bir tabancayla 13 adet mermi buldu. Araştırmalarını sürdüren polis ekipleri şüpheli M.A.'nın Kadir.G. isimli bir kişiyi öldürmeyi planladığı belirledi. Çalışmaların devamında şüpheli M.A. ile birlikte hareket ettiği belirlenen B.D. isimli şüpheli de gözaltına alındı.

ZİNDAŞTİ BAĞLANTISI

Polis ekipleri tutuklanan bu iki şüphelinin,  suç örgütü lideri Zindaşti'nin husumette olduğu baldızının oğlu Kadir G. 'yi öldürmek için kiralandıklarını belirledi. İddiaya göre uyuşturucu baronu Zindaşti, Kadir G.'yi öldürtmek için İlhan Ünğan cinayetinde adı geçen Tolga H.C.'yi görevlendirdi. Hollanda'da yaşayan C.'nin saldırıyı organize ettiği ve Zindaşti'nin baldızının oğlu Kadir G.'yi öldürmek için 600 bin lira karşılığında  B.D. ve M.A. adlı iki tetikçiyle anlaştığı öğrenildi.

CANLI YAYINLA İZLETTİRİLECEKTİ

Yakalanan iki tetikçiye Kadir G.'nin güncel fotoğraflarının verildiği, zanlıların, Kadir G.'ye yapacakları saldırıyı telefon üzerinden canlı yayınla Hollanda'da kaçak yaşayan firari Tolga H.C'ye  izletmeyi planladıkları öne sürüldü.Kadir G.'nin evinin bulunduğu sokağa park ettikleri kiralık araç içerisine canlı yayın düzeneği yerleştirdikleri öğrenildi. Kadir G.'yi öldürmek için hazırlık yapan  B.D. ve M.A. Avcılar ve Gaziosmanpaşa'da yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen ve buradaki işlemleri tamamlanan iki şüpheli sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Hollanda Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title