Haberler

Zıco: Sahadan Galibiyetle Ayrılmak İstiyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Yarın Oynayacakları Cska Moskova Maçının, Kendileri İçin Çok Önemli Olduğunu ve Sahadan Galibiyetle Ayrılmayı İstediklerini Söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacakları CSKA Moskova maçının, kendileri için çok önemli olduğunu ve sahadan galibiyetle ayrılmayı istediklerini söyledi.

Zico, kaleci Volkan Demirel ile birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, yarınki maçtan kesinlikle galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayarak, ''Bizim için çok önemli bir maça çıkıyoruz. Bu maçın bizim için ne ifade ettiğini biliyoruz ve kesinlikle galip ayrılmalıyız. Taraftarımız ve camiamız açısından ne ifade ettiğini de biliyoruz. Tüm azmimizle sahada olacağız. Yarın galibiyetle ayrılıp, muhteşem taraftarımıza mutluluk yaşatmak istiyoruz'' diye konuştu.

Brezilyalı teknik adam, CSKA Moskova'nın grupta iddiasının bulunmamasının kendilerini nasıl etkilediğinin sorulması üzerine, şöyle konuştu:

''Şampiyonlar Ligi'nde artık maç öncesinde 'Kazandık' diyemezsiniz. CSKA'nın iddiası kalmadı ama bu demek değil ki sahaya kazanmak için çıkmayacaklar. Onlar da kazanmak için çıkacak. Bizim yapmamız gereken, kendi oyunumuzu ortaya koyup, kazanmak. Profesyoneller kazanmak için çıkar, onlar da öyle çıkacak.''

Zico, sözleşmesinin uzatılması için teklif gelip gelmediği sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

''Şu anda bunları konuşmak için erken. Daha önümüzde maçlar var. Herkes biliyor ki kontratım sezon sonuna kadar. Burada olmaktan mutluyum. Yönetimin de memnun olduğunu biliyorum. Başkan da benimle konuştu. Önemli maçları atlattıktan sonra konuşacağımızı söyledi''

Zico, sakatlıkları süren Deniz, Tümer ve Appiah'ın yarınki maçın kadrosunda yer almayacaklarını ifade ederek, ''Deniz'in ayağından, Tümer'in dizinden sakatlığı var. Appiah'ın da Galatasaray maçı öncesi bacağında enfeksiyon vardı. Ne zaman sahalara dönecekleri konusunda net bir şey söyleyemeyeceğim ama yarınki maçın kadrosunda olmayacaklar'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title