Haberler

Zıco'dan Oyuncularına Gözdağı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Newcastle United ile Oynanacak UEFA Kupası Maçı İçin İngiltere'ye Gitmeden Önce Samandıra Tesisleri'nde Gerçekleştirilen Son Antrenman Öncesi, Futbolcularıyla Toplantı Yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Newcastle United ile oynanacak UEFA Kupası maçı için İngiltere'ye gitmeden önce Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen son antrenman öncesi, futbolcularıyla toplantı yaptı.

Basına kapalı yapılan antrenman öncesi Zico'nun futbolculara yönelik yaptığı konuşma, sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden yayınlandı.

Resmi sitede, ''Ya değişirsiniz, ya da ben değişirim'' başlığı ile yer alan haberde, Zico'nun antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yaptığı belirtilerek, ''Bundan sonra oynayacağınız her maç için kendinizi değiştirin, yoksa karşınızda değişik bir Zico görürsünüz'' dediği ifade edildi.

Zico'nun toplantıda ayrıca bazı kişilerin, 3 Fenerbahçe oyuncusunun transfer bedellerini ortaya atarak ''Türkiye'de bu bedeller kadar takım bütçesine sahip kulüpler var'' şeklindeki söylemini de içine sindiremediğini ifade ettiği ve şöyle konuştuğu bildirildi:

''Korkak futboldan kaçının. Böyle devam ederseniz, kazanamayacağımız ortada. Hepinizden gerçek kalitenizi ve performansınızı ortaya koymanızı bekliyorum. Gücünüzü ve inancınızı sahaya yansıttığınız takdirde yenemeyeceğimiz takım yok. Birlikte neler yapacağımızı herkese göstermeliyiz. Perşembe günü karşılaşacağımız takım bizden farklı değil. Performansınızı ortaya koyun ve neler olacağını görün. Zaten taraftarımızın da bizden beklentisi bu yönde.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title