Haberler

Zeynep Tokuş'un Eşi Şikayetinden Vazgeçti

Eski Türkiye Güzeli Zeynep Tokuş Nuhoğlu ile Jinekolog Eşi Ahmet Alparslan Nuhoğlu'nun Birbirlerine Şiddet Uyguladıklarını İddiasıyla Açılan Davanın Görülmesine Devam Edildi. Ahmet Alparslan Nuhoğlu, Şikayetinden Vazgeçtiğini Belirtti.

Eski Türkiye güzeli Zeynep Tokuş Nuhoğlu ile jinekolog eşi Ahmet Alparslan Nuhoğlu'nun birbirlerine şiddet uyguladıklarını iddiasıyla açılan davanın görülmesine devam edildi. Ahmet Alparslan Nuhoğlu, şikayetinden vazgeçtiğini belirtti.

İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada müşteki sanık Ahmet Alparslan Nuhoğlu hazır buldundu. Ahmet Alparslan Nuhoğlu duruşmada şikayetinden vazgeçtiğini şikayetçi olmadığını belirtti.

Mahkeme Zeynep Tokuş'un bir dahaki duruşmaya kadar ara celsede ifade vermesine karar vererek duruşmayı erteledi.

NUHOĞLU KENDİSİNİ YARALAYAN TAKSİCİDEN DE ŞİKAYETÇİ OLMADI Ahmet Alparslan Nuhoğlu'nun, 14 Eylül'de trafikte taksici Hüseyin Genç'in tornavidalı saldırısına uğradığı ve kalbinin altından yaralandığı iddiasıyla açılan dava da sonuçlandı. Müşteki sanık Ahmet Alparslan Nuhoğlu ve müşteki sanık Hüseyin Genç'in şikayetinden vazgeçmesi üzerine mahkeme davanın düşmesine karar verdi.

İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya müşteki sanık Ahmet Alparslan Nuhoğlu ve müşteki sanık Hüseyin Genç katıldı.

Duruşmada müşteki sanık Ahmet Alparslan Nuhoğlu ve müşteki sanık Hüseyin Genç şikayetinden vazgeçtiklerini dile getirdi. Hakim, sanıkların karşılıklı olarak şikayetlerinden vazgeçmiş olduklarını belirterek, her ne kadar sanık Hüseyin Genç hakkında silahla yaralama suçundan kamu davası açılmış ise de Ahmet Alpaslan Nuhoğlu'na ilişkin raporda kesici aletten bahsedilmediğini ifade etti.

Hakim Ahemet Alpaslan Nuhoğlu'na vücudunn sol tarafında yüzeysel sıyrık görüldüğünün bildirildiği, ve aletinde ele geçirilmemiş olması nedeniyle bu yaralama eylemi adiyen yaralama olarak kabul edildiğini belirtti. Müşteki sanık Hüseyin Genç'in eyleminin TCK 86/2 maddesi kapsamında kaldığı belirlendiğini ifade eden hakim TCK'nın 73. maddesinin 4. fıkrası uyarınca davanın düşürülmesine karar verdi.

Ahmet Alpaslan Nuhoğlu duruşma sonrası basın mensuplarının sorularına cevap vermeyerek adliyeden ayrıldı.

(SK-ÖFA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title