Haberler

Zenginler Gelmiyor!..

Genel Görüş: Tatilciler ve Özellikle Para Harcayan Kesim, 22 Temmuz'da Gerçekleşecek Seçim Öncesi Türkbükü'ne Gelmekten Çekiniyor!

GENEL GÖRÜŞ: TATİLCİLER VE ÖZELLİKLE PARA HARCAYAN KESİM, 22 TEMMUZ'DA GERÇEKLEŞECEK SEÇİM ÖNCESİ TÜRKBÜKÜ'NE GELMEKTEN ÇEKİNİYOR!

Bodrum sezonunun bu sene önceki senelere oranla geç açılması; birçok beach ve kulüp işletmecisinin 'iş yok' diye yakınması; akıllara 'Bodrum nereye gidiyor?' sorusunu getirdi. Bölgenin ünlü mekanlarının sahipleri, bu soruyu şöyle cevapladı:

'Tatilciler ve özellikle para harcayan kesim, 22 Temmuz'da gerçekleşecek seçim öncesi Türkbükü'ne gelmekten çekiniyor!'

Sadece cuma ve cumartesi günleri tıklım tıklım dolan mekanlar, diğer günleri tenha geçiriyor. Mekan sahiplerinin görüş ve temennileri ise aynı yönde:

'22 Temmuz'dan sonra Bodrum kesinlikle patlar!'

Haluk Erdoğdu (Ev Beach): Bodrum sezonunun geç açılmasının sebeplerinden biri seçim gerginliği. Diğeri ise bence bozuk ekonomi... Hafta sonları mekanların iş yapması, hafta içi sadece masrafı çıkarmaları; işletmecileri çok da memnun etmiyor. Fakat seçimden sonra patlama bekliyoruz.

Emre Ergani (Bianca Beach): İnsanların neden bu kadar panik yaptığını anlamıyorum. Ben memnunum, çünkü geçen seneye göre aynı günlerde yüzde 15 yukarıdayım. Tabii ki seçim haftası bir boşluk olması çok normal. Ama seçimden sonra 45 gün iyi olacağına inanıyorum.

Cemal Yarar (Ship a Hoy): Tabii ki seçimler sezonu etkiledi. Müşteriler sadece haftasonu eğlenip hafta içi işlerini takip ediyor. Her ne kadar işler düşük de olsa, 22 Temmuz'dan sonra Türkbükü dolu olacak. Çünkü otellerde ve pansiyonlarda yer yok. Belirsizlik şimdi insanları tedirginleşiriyor. Ama seçimden sonra iyi olacak.

Yavuz Coşar (Mio Beach): Bence insanlar çok tedirgin. Gelen müşterilerimizin çoğu siyaset ile ilgilenenlerin ailesi ve yakınları. Bu yüzden hiçbiri çok fazla göz önünde bulunmak istemiyor. İnşallah seçimlerden sonra her şey daha iyi olacak...

Bodrum'un meşhur beach partileri, özellikle haftasonları eski formunu yakalamaya çalışıyor. Özellikle Türkbükü'nde saat 17.00 ile 20.00 arası yapılan partilerde tatilciler çılgınlar gibi eğleniyor. Mio Beach, Lola Beach, Ev Beach ve Bianca Beach gibi Türkbükü'nün eğlence mekanları, değişik şovlarla müşterilerini eğlendiriyor. Dans gösterileri ve şovlar ise cabası... Genç kızların akşam saatlerine kadar bol bol dans ettiği, içkinin su gibi aktığı beach partilerde yaş sınırı da yok! Yediden yetmişe tatilcilerin eğlendiği partiler hâlâ Bodrum'un en gözde eğlence tercihlerinden olmaya devam ediyor. Tabii şimdilik sadece haftasonları...

Bekar tatili...

Podyumun başarılı erkek mankenlerinden Kıvanç Tatlıtuğ, erkek arkadaşları ile Türkbükü'nde tatil yapıyor. Önceki gün Mio Beach'te güneşlenen Tatlıtuğ daha sonra jet-ski ile şov yaptı. Yakışıklı manken, mekandaki tatilcilerin ilgisini çekti.

Arkadaşına poz verdi

Sezon başından beri gazetecilere hazırlıksız yakalanan sosyetik güzel Eda Taşpınar, önceki gün kendi isteğiyle arkadaşına poz verdi! Bronzlaşma seansı sırasında poz veren Taşpınar, objektiflerimize yakalandığının farkına varmadı.

Versace'nin mankenleri keyif yaptı!

Dünyaca ünlü moda markası Versace'nin mankenleri Kathia K, Anina C ve Marianna V, katalog çekimleri için Bodrum'u seçti. Türkbükü açıklarında bir adanın arkasında kiraladıkları teknede katalog çekimi yapan mankenler, üç gün Bodrum'da kaldı. İki gün süren çekimlerin ardından stres atmak için Gölköy'deki Ev Beach'e gitti ve bol bol güneşlendi. Akşama kadar kaldıkları mekanda bin YTL'ye yakın hesap ödeyen mankenler, kendilerini almaya gelen zodyak ile teknelerine geri döndü.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title