Haberler

Zdemir: "İlahi Adaletin Tecelli Edeceğine İnanıyorum'

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, Sakaryaspor Maçı Sonrasında Yaptığı Değerlendirmede, "Bu Yıl İlahi Adaletin Tecelli Edeceğine İnanıyoruz" Dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, Sakaryaspor maçı sonrasında yaptığı değerlendirmede, "Bu yıl ilahi adaletin tecelli edeceğine inanıyoruz" dedi.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nihat Özdemir, ligin ikinci yarısında tüm takımların farklı hedefler doğrultusunda farklı performanslar ortaya koyduğunu kaydederek, "Biz puan farkıyla ilgilenmiyoruz. 7 olmuş, 4 olmuş, 1 olmuş, bu tip işlere girmiyoruz. Bu tip işlere girmek, kötü olan takımları motiveye yarar. Biz bu yıl ilahi adaletin tecelli edeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Sakaryaspor maçının ikinci yarısında oyundan çıkan Alex'i, kulüp başkanı Aziz Yıldırım dahil tüm yönetim kurulu üyelerinin ayakta alkışladıklarını ifade eden Özdemir, Brezilyalı futbolcunun transferiyle ilgili bir sıkıntı yaşamadıklarını kaydetti.

AZ Alkmaar ile yapacakları UEFA Kupası maçına da değinen Özdemir, rakiplerinin geçilmeyecek bir ekip olmadığını belirterek, "Tur atlamak için gideceğiz. İnşallah turu atlayacağız. İyi bir mücadele ortaya koyup, gol atarak turu geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title