Haberler

Zaferle Gelen Hediye

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde İlköğretim Okulu Öğrencisi 13 Yaşındaki Mehmet Küçük, Maratonu Yırtık ve Ayağına Büyük Gelen Ayakkabısıyla İkinci Sırada Tamamladı. Şeref Kürsüsüne Bu Ayakkabı ile Çıkan Küçük'e, Kendisini Görüntüleyen Bir Fotoğrafçı Tarafından Spor Ayakkabısı Hediye Edildi.

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde ilköğretim okulu öğrencisi 13 yaşındaki Mehmet Küçük, maratonu yırtık ve ayağına büyük gelen ayakkabısıyla ikinci sırada tamamladı. Şeref kürsüsüne bu ayakkabı ile çıkan Küçük'e, kendisini görüntüleyen bir fotoğrafçı tarafından spor ayakkabısı hediye edildi.

Atletizm Federasyonu ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi tarafından ilçede düzenlenen 8'inci Yarı Maraton ve Halk Koşusu'na katılan İnönü İlköğretim Okulu öğrencisi Mehmet Küçük, kendisine büyük gelen yırtık spor ayakkabısıyla ikinci oldu. 12- 15 yaş arası erkekler kategorisinde 16.21.06'lık derece yapan Mehmet Küçük, ikincilik kürsüsüne yırtık ayakkabılarıyla çıkınca fotoğrafçı Kerim Görgün'ün dikkatini çekti.

Geçen yıl yapılan halk koşusunda da 3'üncü olan Mehmet Küçük'e fotoğrafçı Kerim Görgün tarafından spor ayakkabısı hediye etti. Görgün, küçük şampiyonu kürsüde yırtık ve büyük ayakkabı ile görünce çok duygulandığını, hemen onu bir mağazaya götürüp spor ayakkabısı aldığını söyledi. Küçük kendisine ayakkabı alan fotoğrafçı Kerim Görgün'e teşekkür etti.

Teoman ERİŞ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title