Haberler

Yürek Sızlattı

Şenay Düdek ve Müge Anlı'nın Sunduğu Kanal D Ekranlarında Yayınlanan "Dobra Dobra"ya Bugün Işın Karaca ve Ünlü Oryantal Tanyeli Konuk Oldular.

Annesiz ve babasız büyümenin acısını anlatırken adeta yeniden yaşayan Tanyeli gözyaşlarına boğuldu. Ünlü oryantal, yürekleri acıtan aile dramını şu sözlerle dile getirdi: "Ben iki yaşındayken annem ve babam ayrılmışlar. Annem sahne sanatçısı olduğu için o hayattan uzak kalalım diye bizi baba tarafına bırakmış. Babam askere giderken beni bir bakıcıya vermiş. Arayan soran olmayınca bakıcı beni Çocuk Esirgeme Kurumuna bırakmış. Annem mi babam mı gelmiş bilmiyorum ama sonra beni oradan almışlar. Bir top gibiydim. Biraz anne, biraz baba, biraz babaanne arasında dolaştım. 12- 13 yaşına geldikten sonra 3 kardeş toplandık, evden kaçma harekatı yaptık…"

Tanyeli, babasının 3 ay önce hapishaneden çıktığını da programda öğrendi.Ünlü oryantal, şu anda hasta olan annesini affettiğini ve onun için her şeyi yapabileceğini, belki babasına da uzaktan yardım edebileceğini ancak kendisinin ve çocuklarının psikolojisinin bozulmaması için, onu asla hayatına alamayacağını belirtti.

Maddi olarak güçlenip, mesleğinde iyi bir yere gelse bile, manevi olarak kendini çok yalnız hissettiğini ifade ederken göz yaşlarını tutamayan Ünlü oryantal, duygularını şu sözlerle dile getirdi. "Belki inanmayacaksınız ama gerçekten çok yalnızım. Al anne bu çocuğuma bak diyecek bir annem yok mesela" Avusturalya'dan Türkiye'ye döndükten sonra çocuğuyla Ortaköy'de bir cami avlusunda yatmak zorunda kaldığını söyleyen ünlü dansöz, Almanya'dan gelip lüks bir otele yerleşen bir iş adamına dans etmek için gittiğini söyledi. Ünlü sanatçı Selami Şahin'in tavsiyesiyle kabul ettiği bu işin kendisini maddi olarak düze çıkarttığını ancak çıkan dedikodular nedeniyle manevi olarak yıktığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title