Haberler

Yozgat: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2 Ligi B Kategorisi 4. Grup takımlarından Yimpaş Yozgatspor, 3. etap kamp çalışmaları için yarın kendi tesislerinde toplanacak.

Türkiye 2 Ligi B Kategorisi 4. Grup takımlarından Yimpaş Yozgatspor, 3. etap kamp çalışmaları için yarın kendi tesislerinde toplanacak.

Başkan Yardımcısı Tevfik Çankaya, Nevşehir'de yapılan 2. etap kamp çalışmalarının kendileri açısından çok iyi geçtiğini belirterek, "Nevşehir'de düzenlenen Kapadokya Cup Futbol Turnuvası, bizim için çok iyi oldu. Turnuvada oynadığımız 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve bir de mağlubiyet alarak 3. olduk. Turnuvaya katılan takımlar arasında 2. Lig B Kategorisi'nden sadece Yimpaş Yozgatspor yer alıyordu. Elde ettiğimiz 3.'lük hem maddi hem de manevi anlamda bize lig öncesi büyük moral verdi" dedi.

Turnuvada oynadıkları maçlarda takımın eksiklerini gördüklerini ve ihtiyaç duyulan yerlere transfer yapacaklarını ifade eden Çankaya, "Ankara Demirspor'dan kaleci Mustafa ile anlaşmaya vardık ve kendisiyle yarın sözleşme imzalayacağız. Mevcut kadromuzda bulunan Abdullah ile yollarımızı ayıracağız, dnun yerine de bir transfer yapacağız" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını, ancak takıma uygun futbolcu olduğunda da renklerine bağlayabileceklerini belirten Çankaya, "Hedefimiz Yimpaş Yozgatspor'u layık olduğu yere taşımaktır. Bunu yönetim teknik heyet, futbolcular ve taraftarımızla birlikte yapmak istiyoruz. Bu sezon taraftarımıza zevkli maçlar izlettireceğiz. Taraftarımızdan yeni sezonda takımlarını yalnız bırakmamasını bekliyoruz" dedi. Çankaya, devre arasında Antalya'da düzenlenecek turnuvaya katılacaklarını ve takımın tüm masraflarının organizatörler tarafından karşılanacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title