Haberler

Sevda Erginci'nin Yeni Aşkı Yılmaz Kunt Kimdir?

Güncelleme:

Yasak Elma'nın başarılı oyuncusu Sevda Erginci ve 2015 Best Model of Turkey birincisi Yılmaz Kunt ikilisi önceki gün Nişantaşı Citys'de görüntülendi. "Sev Yeter" dizisi ile de tanınan Yılmaz Kunt kimdir?

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma'nın güzel oyuncusu Sevda Erginci ve oyuncu sevgilisi Yılmaz Kunt Nişantaşı City's AVM'de alışveriş yaparken görüntülendi. Birliktelikleri görüntülenen Yılmaz Kunt hakkında bilgiler merak edilmekte. Peki yakışıklı oyuncu Yılmaz Kunt kimdir, kaç yaşındadır, dizileri nelerdir?

YILMAZ KUNT KİMDİR?

19 Kasım 1994 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Yılmaz Kunt, aslen Adanalıdır. Varlıklı bir ailede doğan Kunt, Ankara Atılım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.

Yasak Elma'nın Zeynep'inin Yeni Aşkı Yılmaz Kunt Kimdir?

DÜNYANIN EN İYİ MODELİ SEÇİLDİ

2015 yılındaki Best Model of Turkey yarışmasına sıkı bir tempoyla çalışan yakışıklı oyuncu, erkekler kategorisinde birinci seçildi. Daha sonra Avrupa ve Dünya modellik yarışmalarında da birincilik elde eden Kunt, bir süre modellik yaptıktan sonra oyunculuğa geçti.

Yasak Elma'nın Zeynep'inin Yeni Aşkı Yılmaz Kunt Kimdir?

YAĞMUR AYRIK'LA AŞK YAŞADI

2015 modellik yarışmasında kadınlar kategorisinin birincisi Yağmur Ayrık ile aşk yaşayan Yılmaz Kunt, Show TV'de yayınlanan başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Aslı Bekiroğlu'nun olduğu "Sev Yeter" dizisi ile oyunculuğa giriş yaptı. Daha sonra Atv'nin kadrosunda Yetkin Dikinciler, Güven Hokna ve Ali Çatalbaş gibi isimlerin olduğu "Bahtiyar Ölmez" dizisinde "Ömer" karakterine hayat verdi.

Yasak Elma'nın Zeynep'inin Yeni Aşkı Yılmaz Kunt Kimdir?

Burcu Akrep olan Yılmaz Kunt'un boyu 1.89 metredir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title