Haberler

Yıllardır Cadde Üzerinde Köpekle Birlikte Uyuyan Adam Yürekleri Sızlattı

Güncelleme:

Yıllardır cadde üzerinde köpekle birlikte uyuyan adam yürekleri sızlattı. Çevredeki esnafın ve vatandaşların yardımlarıyla hayatta tutunan adamın yıllardır cadde üzerinde köpekle birlikte uyuduğu öğrenildi.

Fatih'te cadde üzerinde bir köpekle yan yana yatan adam, görenlerin yüreğini sızlattı. Çevredeki esnafın ve vatandaşların yardımlarıyla hayatta tutunan adamın yıllardır cadde üzerinde köpekle birlikte uyuduğu öğrenildi.

CADDEDE KÖPEKLERLE SARILARAK UYUYOR

Fatih'in Seyyid Ömer Mahallesi'nde bulunan Hekimoğlu Ali Paşa Caddesi'nde yıllardır karton parçalarının üzerinde bir köpekle birlikte uyuyan adam görenlerin yüreğini sızlattı. Çevredeki esnafın ve cadde üzerinden geçen vatandaşların kısıtlı yardımlarıyla yaşama tutunmaya çalışan adamın yaz-kış caddede köpekle birlikte uyuduğu ifade edildi.

"YAZ KIŞ BURADA YATIYOR"

Yaşlı adamın yıllardır cadde üzerinde köpekle birlikte uyuduğunu ifade eden mahalle sakini Ali Yılmaz, "Bu adam yıllardır burada yatıyor. Belediye götürüyor, tekrar geliyor. Yaz kış burada yatıyor. Apartmana girmesin diye demir kapı yaptırdılar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (20)

Yilmaz 23:

Köpeke sarilarak yatmak bir müslümana asla yakismaz. Akli, eli, ayayagi varsa, milyonlarca istanbullu gibi oda calismali evlenmeli, karisina sarilarak yatmalidir. .

12
52
yanıtYanıtla
ZOR KARDESIM ZOR:

BASINA GELMEYINCE BILEMEZSIN EVSIZ ÜSTÜN BASIN KENDIN TEMIZ OLMAYINCA KIMSE GÜVENIP SANA IS VERMEZ INSANLAR SENDEN IGRENIR KIMSE SENIN ILE GERCEK BIR ILISKI KURMAZ TOPLUMDA DISLANIR HOR GÖRÜLÜRSÜN KAHVECI BILE PARANLA SANA CAY VERMEZ YANI KISACA DÜSENIN DOSTU OLMAZ ÜLKEMIZDE DÜSENE BIR TEKME DAHA ATILIR TÜM BUNLARI AYNEN O ADAMIN YATTIGI CADDEDE ANNE VE BABAMI KAYBEDINCE COCUK YASTA YASADIM AKRABALARIM DAHI EVINDE KALMAK ISTERIM KORKUSU ILE CADDENIN KARSINA GECER VEYA BENI HIC GÖRMEZLERDI

yanıt0
yanıt0
VATANDAS II:

Yilmaz sende hic mi vicdan yok? sen kopek kadar da sadik olmasin, resme bakiyorum adamla kopek arasinda bir metreden faza mesafe var. keşke biz insanlar da kopekler kadar bir birimize sadik ve yakin olabilsek. Sen var karina sarılarak yatiiver . olayi dine baglama.

yanıt0
yanıt0
realist:

Alın size iktidarın 16 yılda çağ atlattığı güzel ülkemiz!

34
29
yanıtYanıtla
XY:

Bunun iktidarla ilgisi ne be kardesim? Belediye sahip cikiyor ve kendisi yine geliyor yaziyor. Okumakta zorlaniyormusun?

yanıt0
yanıt0
ad:

16 yıldan öncesi nasıldı

yanıt0
yanıt0
Marcus:

su adama tokiden bir ev verecek hayırsever yok mu

21
2
yanıtYanıtla
AVUKAT:

o BIR TURK VATANDASI SURIYELILERI SAHIPP CIKTINIZ KADAR MILLETIMIZE SAHIP CIKSAYDINIZ BU GORUNTULER OLMAZDI. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

18
0
yanıtYanıtla
BOSS:

Bu Adama yatmak için yer veren inşallah CENNETLİK olacak...

13
2
yanıtYanıtla
yaz:

Bu aptala iyi bir dayak lazim kendine calismali ite deyil

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title