Haberler

    Yıldızların Yeri Nasıl Dolacak?

    Galatasaray'da yıldız isimlerin bir bir takımdan ayrılması taraftarı endişelendiriyor.

    Önce Podolski, sonra Sabri, ardından da Bruma'nın takımdan ayrıldığının açıklanması kafaları karıştırdı.

    Taraftarın sorduğu soru, Bu giden isimlerin yeri dolacak mı?

    Bruma bu sezon ki performansıyla, en fazla çalım atan (133), ceza sahasında en fazla topla buluşan (153) ve akan oyunda en fazla kilit pas atan (162) oyuncu oldu.

    Real Sociedad'daki kiralık macerası bittikten sonra bambaşka bir oyuncuya dönüşen Portekizli, oynadığı futbolla Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırmıştı.

    Yaşı, yeteneği ve potansiyeli itibarıyla Galatasaray için biçilmiş kaftan olan genç yıldızın satılması taraftarlar arasında büyük ses getirdi.

    Bazı taraftarlar Bruma'nın iyi bir ücrete gittiğini savunurken, bazıları ise böylesine genç ve dinamik bir oyuncunun yerine yaşlı isimlerin gündemde olmasını eleştirdi.

    SNEIJDER'İ TUDOR İSTEMİYOR

    Ünal Aysal'ın yıldızlarından bakiye Wesley Sneijder'in de takımdan ayrılması gündemde. Teknik direktör Igor Tudor'un "sistemimde oynatamam" dediği Hollandalı futbolcu da giderse, Ünal Aysal'ın yıldızlar kadrosundan sadece Fernando Muslera kalacak.

    Galatasaray'dan şu ana kadar; Chedjou, Podolski, Sabri ve Bruma'nın kesin olarak ayrılacağı bildirildi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Ünal Aysal Bruma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title