Haberler

Yıldız Bayanlar Basketbol Türkiye Şampiyonası Sinop'ta Başladı

Sinop'ta 16 Takımın Katılımıyla Başlayan 'Türkiye Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nın İlk Gününde Fenerbahçe, Dsispor'u 132-43 Mağlup Etti.

Sinop'ta 16 takımın katılımıyla başlayan 'Türkiye Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nın ilk gününde Fenerbahçe, DSİ Spor'u 132-43 mağlup etti.

Kemalettin Sami Paşa ve Atatürk Spor Salonu'nda başlayan şampiyonanın ilk gününde Fenerbahçe ile DSİSpor karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk yarısını Fenerbahçe, 66-21 önde kapadı. İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe, DSİSpor'u 132-43 yenerek şampiyonanın ilk gününden mutlu ayrıldı. Bu arada, karşılaşmayı çok sayıda Fenerbahçeli taraftar da izledi.

DSİSpor karşısında aldıkları başarılı sonucu son iki maçta da yakalamayı hedeflediklerini belirten Fenerbahçe Yıldız Bayanlar Basketbol Takımı Antrenörü Ömer Buharalı, "Turnuvaya iyi bir başlangıç oldu. Farklı bir skor aldık. Hedefimiz öncelikle gruptan birinci olarak çıkmak. İnşallah onu da başaracağız. Önemli olan yarın ve ondan sonraki gün oynanacak olan maçlar. Önümüzdeki iki maçta da aynı başarıyı yakalarsak hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

Şampiyona kapsamında Sinop'a 320 sporcunun geldiğini ifade eden İl Gençlik Spor Müdürü Gürsel Öztürk ise, her iki spor salonunda günde 8 müsabakanın yapıldığını söyledi.

Fenerbahçe, yarın Atatürk Spor Salonu'nda İstanbul Üniversitesi ile karşılaşacak.

(SÖ-SA-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title