Haberler

Yıldırım Suskun, Şener Mutlu

Trabzon'un Kupayı Kazanması Sadri Şener'i Mutlu Ederken, Aziz Yıldırım'ı İse Suskun Bıraktı.

Ziraat Türkiye Kupası Final maçının ardından Trabzon'un kupayı kazanması Kulüp Başkanı Sadri Şener'i mutlu ederken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı ise suskun bıraktı. Stattan ayrılan Yıldırım gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakırken, Sadri Şener ise, "Trabzon'a kupayla gidecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.Zorlu mücadelenin ardından stattan ayrılan Fenerbahçe'de ağızları bıçak açmazken, kulüp başkanı Aziz Yıldırım gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bırakarak takım otobüsüyle birlikte GAP Arena'dan ayrıldı. Fenerbahçe'nin ardından satattan çıkan ve taraftarlarının sevgi gösterisi arasında otobüse binen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise, kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kendi döneminde ikinci kez Türkiye Kupası sevincini yaşadığını anlatan Şener, "17 yıl sonra kupa mutluluğu yaşıyorum. Bunun için çok mutluyuz. İyi oynadık ve kazandık. Fenerbahçe öne geçse de, oyundan kopmadık ve maçı kazanıp, kupanın sahibi olduk" diye konuştu.İstanbul'a gitmeyi düşündüğünü ancak Trabzon'da kutlamalar yapılacağı için kupayla birlikte Trabzon'a gideceğini vurgulayan Şener, ligin son maçında karşılaşacakları Fenerbahçe ile isimlerine yakışır şekilde oynayacaklarını kaydetti. Şener, lig şampiyonunun kim olacağı yolundaki soruları ise, 'Söylemem' diyerek yanıtsız bıraktı.

Mehmet EHMET SEZGİN/ ŞANLIURFA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title