Haberler

Yıldırım'lı Miniklerin Mezuniyet Coşkusu

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesi'nde, YIL-MEK Okul Öncesi Eğitim Sınıfı öğrencileri, iki gün boyunca sergiledikleri yılsonu gösterileriyle büyük beğeni topladı.

Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklığıyla 2016-2017 eğitim yılında, 34 merkezde 60 sınıf ve 112 şubede 3 bin 343 öğrenciye hizmet veren YIL-MEK Okul Öncesi Eğitim sınıflarında mezuniyet heyecanı yaşandı. Cazibe Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ile birlikte katılarak miniklerin heyecanına ortak olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, sağlıklı ve donanımlı nesiller yetiştirmenin ülkenin geleceğine yapılacak en büyük yatırım olduğunu vurguladı. Okul öncesi eğitimin bu doğrultuda atılan ilk adım olduğuna işaret eden Başkan Edebali, "Evlatlarımızın yalnızca müspet ilimler ile yetişen bir nesil olarak değil, sanatla, kültürle, tarihle de ilgilenen ve değerlerimizi özümsemiş bireyler olarak yetişmesi için çaba sarf ediyoruz. Çocuklarımızın öğrenim hayatlarının yanı sıra en az bir spor branşı ve sanat dalı ile ilgilenmesini istiyoruz. Bu onların gelişimine çok ciddi katkı sağlayacaktır. Yerel yönetim olarak yavrularımıza bu imkanı sağlamak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Medeniyetimizi temsil edecek, örf ve adetlerimizi sonraki kuşaklara taşıyacak bir nesle imza atmalıyız. Bunu gerçekleştirmenin anahtar noktası da okul öncesi eğitimden geçiyor. Davranışlar, örfler, adetler, gelenekler ve kişilik oluşabilmesi, sağlıklı bir aile ortamı ve okul öncesi doğru bir eğitimle gerçekleşebiliyor" diye konuştu.

EĞİTİMDE ANNE ŞEFKATİ

Okul öncesi eğitim birimlerinin her yıl arttığını dile getiren Başkan İsmail Hakkı Edebali, "İlçemizde geçen yıl 31 okul öncesi hizmet birimimiz varken bu sayıyı 2016-2017 eğitim yılında 34'e çıkardık. 112 şubemizde 3 bin 343 yavrumuz eğitim görerek ilkokula ve sosyal hayata hazırlandı. Bu sayıyı yeterli görmeden okul öncesi birimlerimizi 69 mahallemizin tamamına yayma hedefindeyiz" dedi. YIL-MEK okul öncesi öğretmenlerinin kutsal bir vazifeye imza attıklarının da altını çizen Başkan Edebali, "Anne, baba, öğretmen ve kurumların gerçekleştirdiği işbirliği ile çocuklarımıza kaliteli bir eğitim verdik. Gösterdikleri karşılıksız emek ve sevgi ile evlatlarımızı yarınlara taşıyan, 3 bin 343 yavrumuzu hayata hazırlarken, eğitimi anne şefkatiyle özel ilgi göstererek gerçekleştiren öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyorum. YIL-MEK Okul Öncesi Eğitim Sınıflarımızın verdiği kaliteli eğitimde paydaşlarımızdan olan Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından miniklerin sergilediği gösteriler ayakta alkışlanırken, veliler de kendilerine böyle bir imkan sağlayan Yıldırım Belediyesi ve Başkan İsmail Hakkı Edebali'ye teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü İsmail Hakkı Edebali Binali Yıldırım Ak Parti Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title