Haberler

Yetkililerden Bolu Dağı Tüneli Uyarısı

Açılışı Dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İtalya Başbakanı Romano Prodi Tarafından Yapılan Bolu Dağı Tüneli'nde Trafik Akışına İzin Verilirken, Yetkililer Tüneli Kullanan Sürücüleri Dikkatli Seyretmeleri Konusunda Uyardı.

Açılışı dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İtalya Başbakanı Romano Prodi tarafından yapılan Bolu Dağı Tüneli'nde trafik akışına izin verilirken, yetkililer tüneli kullanan sürücüleri dikkatli seyretmeleri konusunda uyardı.

Tünel içinde azami sürat 70 km olmasına rağmen sürücülerin oldukça hızlı seyrettiklerine dikkat çeken Bolu Dağı Tünel Bakım ve İşletme Şefi Erdinç Kasırga, sürücülerin ilk gün büyük rağbet gösterdiği tünelde hız sınırının aşılmamasını istedi.

Tünelin açılmasının sevincini yaşarken üzülmek istemediklerini belirten Kasırga, şöyle konuştu: "14 yıldır biz bu günü bekliyoruz. Ama tünel içinde azami sürat 70 km olmasına rağmen tesbitlerimize göre sürücüler 120 km hızla dışarı çıkıyor. İlk defa kullanılan bir yol. Sürücüler merak ediyor ama bu kadar hızlı seyretmeleri yanlış. Sürücülerimiz lütfen dikkatli ve yavaş seyretsinler."

(CG-AK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title