Haberler

Yetki Belgeli Bakıcılar Geliyor

Muğla'nın Bodrum İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Kurslarına Çocuk Bakıcılığı Kursuda Ekleniyor.

Muğla’nın Bodrum ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kurslarına çocuk bakıcılığı kursuda ekleniyor.

Birçok alanda her yıl yüzlerde vatandaşa açtığı kurslarla bilgi ve beceri kazandıran ilçe Halk Eğitim Merkezi, özel bakıcı tutarak çocuklarına baktırmak isteyen ailelerin iş erbabı bakıcı bulmakta zorluk çekmemeleri için bu kursun çalışmasına başladığı bildirildi. Öte yandan ev hanımlarına yönelik olarak ta istihdam sağlanmasının hedeflendiği kursu, başarı ile bitirenlerin yaz sezonunda turist ailelerin çocuklarını getirdiği animasyon merkezlerinde ellerindeki belgelerinin iş bulma kolaylığı sağlayacağı ifade edildi. 18 yaş üstü kişilerin müracaat edebileceği kurs sonunda başarılı olanlara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı belge verileceği öğrenildi.

Kursa müracaat etmek isteyenlerin 23 kasım 2007 tarihi mesai bitimine kadar nüfus cüzdanı fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf, diploma fotokopisi, ve ikametgah belgesi ile Bodrum Halk Eğitim Merkezine başvurmaları gerekiyor. Hafta içi salı, perşembe ve cuma günleri saat 13: 00 ile 17:00 arasında olmak üzere haftada 15 saat verilecek kursun toplam 360 saat olduğu bildirildi. ilk etapta 25 kursiyere kurs verilemesinin düşünüldüğü, gerekli görüldüğü durumda ilerleyen zamanda yeni kursiyerlerin kabulü için sınıflar açılacağı öğrenildi.

(OU-SÇ-Y)

15.11.2007 18:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title