Haberler

Yerkesik Belediyesine Çöp Kamyonu

Güncelleme:

Merkez Köylere Hizmet Götürme Turizmi Geliştirme ve Çevreyi Koruma Birliği Başkanlığına verilen çöp kamyonu Vali Vekili Faruk Necmi Kurt ve Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci arasında imzalanan protokolle Yerkesik Belediyesine teslim edildi.

Yerkesik Belediyesine verilen bu çöp kamyonu merkez Akkaya, Algı, Yerkesik Yeniköy, Kuyucak, Kıran, Sarnıç, Akbük Sahil Şeridi ve Denizova köylerinin çöplerinin toplanması için kullanılacak.

Çöp arabasının ruhsatını ve anahtarını Yerkesik Belediye Başkanına teslim eden Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, "Bizim çöplerini toplanılmasını istediğimiz ve daha önce belirlediğimiz özellikle içerisinde Akbük gibi çok önemli bir sahil kasabamızın bulunduğu köylerimizde çöplerin toplanması için aracımızı teslim ediyoruz. Hayırlı olsun diyorum." dedi.

Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci ise, "Önemli olan buradaki insanlarımızın temiz, hijyenik toplum anlayışı içerisinde çağdaş bir şekilde yaşaması. Herkese hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Törene Vali Vekili Faruk Necmi Kurt'un yanı sıra, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sebahattin Avcı, Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hida Kılıç, İl Özel İdaresi Emlak İstimlak Müdür V. Hüseyin Çiftçi katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title