Haberler

ZBEÜ Hastanesi'ne yeni doktorlar atandı

Güncelleme:

ZBEÜ Tıp Fakültesi'ne Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı'nda Dr. Öğr. Üyesi Merve Sena Baytar, Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda ise Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Tali göreve başladı. ZBEÜ Hastanesi, akademik kadrosunu güçlendirerek bölgedeki sağlık hizmetlerini daha da geliştirmeyi hedefliyor.

ZBEÜ Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı'nda göreve başlayan Dr. Öğr. Üyesi Merve Sena Baytar ile Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda göreve başlayan Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Tali, ZBEÜ Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Hastanesi, Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı'nda göreve başlayan Dr. Öğr. Üyesi Merve Sena Baytar ile Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda göreve başlayan Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Tali ile daha da güçleniyor.

ZBEÜ Hastanesi, kaliteli sağlık hizmetleri ve güçlü akademik kadrosuyla bölgesindeki sağlık kuruluşları arasında sağlık üssü olma konumunu güçlendiriyor. Dr. Öğr. Üyesi Merve Sena Baytar ve Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Tali'nin göreve başlamasıyla birlikte, uzmanlık alanlarındaki çeşitliliği artan ZBEÜ Hastanesi hastalarına daha geniş kapsamlı bir sağlık hizmeti sunma kararlılığını devam ettiriyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hastane Yerel Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title