Haberler

AK Parti'li Ekmen : İstihdam Dostu Bir Belediye Olacaz

Güncelleme:

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen, istiihdam dostu bir belediye olmayı hedeflediklerini söyledi.

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen, istiihdam dostu bir belediye olmayı hedeflediklerini söyledi.

Ekmen esnafı ziyaret ederek, sorunları dinledi.

Ziyaretleri sırasında açıklama yapan Ekmen, belediyenin hizmetlerinde her kesimi gözetmesi gerektiğini ifade ederek, "Batman petrolle kurulmuş ve büyümüş bir şehir. Dolayısıyla bu alanda ara eleman yetiştirmeye en müsait iliz" dedi.

Ekmen, teşviklerin etkisiyle tekstil üreticilerinin kente ilgisinin arttığını kaydederek, bu sebeple ciddi bir eleman ihtiyacının bulunduğunu dile getirdi.

Belediye başkanı seçilmesi halinde petrokimya ve tekstil başta olmak üzere diğer işkollarında kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması için gerekli girişimlerde bulunacaklarını vurgulayan Ekmen, "Batman'a yatırımcı çekme konusunda yalnız teşviklerle yetinmeyip kalifiye elemanla da ile yatırımcıları çekmeye çalışacağız. İstihdam dostu bir belediye olmayı hedefliyoruz" diye konuştu. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Emin Ekmen Ak Parti Batman Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

alictrl_infaz@hotmail.com:

sayın emin ekmene soruyorum siyaset milletvekili oluncamı siyaset olunuyor eğer öyleyse vekilliğiniz düşünce akp ye oy vermeyin demiştiniz haklısınız öyle değilse şimdi ne olduda akp çatısı altında batman da aday olarak oy topluyorsunuz malesef oy vermiyoruz

0
1
yanıtYanıtla
beyhan oğuzdrbeyhanoguz@hotmail.com:

sayın Mehmet emin ekmen milletvekiliği sırasın da ve sonrasında da akp ye bağlı son derece disiplinli ,prensipli ve düzğün bir kişidir.Batman için hayırlı olur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title