Haberler

Yenişehir'deki Köpeklerin Zehirlendiği İddiası

Yenişehir ilçesinde, bir grup hayvansever, 84 köpeğin telef olmasına ilişkin sorumlular hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yenişehir ilçesinde, bir grup hayvansever, 84 köpeğin telef olmasına ilişkin sorumlular hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Dövizler taşıyan hayvanseverler, Atatürk Anıtı önünde toplanarak basın açıklaması yaptı.

Grubun yanına gelen Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Olayın ilçe sınırları içinde yaşandığını ancak kendileriyle ilgisi bulunmadığını anlatan Çelik; "Bizimle bir ilgisi yok deyip kenara çekilmiyoruz. Bu bir insanlık görevidir ve biz görevimizi yaptık" dedi.

CHP İlçe Başkanı Ahmet Köse, MHP İlçe Başkanı Nihat Doğan ve Yenişehir Belediye Meclisinin MHP'li üyelerinin de katıldığı grup, adliyeye kadar yürüyerek savcılığa sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunduktan sonra dağıldı.

Yenişehir ilçesinde telef olmuş bulunan 84 köpeğin zehirlendiği iddia edilmişti. İnegöl Belediyesi, olayın zehirlenmeden kaynaklanmadığını, kendilerine hayvan barınağından Yenişehir sınırları içinde doğaya salınması amacıyla nakil sırasında araçta havasız kalmaları sonucu öldüğünü açıklamıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title