Haberler

Yalova'da Kız Öğrenciye Şemsiye Hediye Edildi

Güncelleme:

Yalova'da bir lise öğrencisi, şemsiyesi kırılınca Vali Hülya Kaya'ya sosyal medyadan mesaj göndererek yeni bir şemsiye istedi. Vali Kaya, öğrencinin evini ziyaret ederek yeni bir şemsiye hediye etti.

Yalova Valisi Kaya'dan "Bana bir şemsiye borçlusunuz" mesajı gönderen öğrenciye jest

Vali Hülya Kaya: "Önce tatil istenildi, olmayınca bu sefer 'okula giderken şemsiyem kırıldı' deyince böyle bir jest yapalım dedik"

Lise öğrencisi Ceylin: "Öylesine yazmıştım, hiç ihtimal bile vermiyordum"

YALOVA - Yalova'da lise öğrencisi kız, okula giderken şemsiyesi kırılınca Vali Hülya Kaya'ya okulları tatil etmediği için sosyal medyadan "Bana bir şemsiye borçlusunuz" mesajı gönderdi. Mesaja duyarsız kalmayan Vali Kaya, öğrencinin evini ziyaret ederek, yeni bir şemsiye hediye etti.

Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Ceylin Naz Buzdağlı, geçtiğimiz hafta kentte yaşanan fırtınalı havalarda Yalova Valiliğine mesaj atarak, hava şartları nedeniyle okulların tatil olmasını istedi. Valilik tatil kararı almazken Ceylin'in okuluna gittiği sırada çıkan şiddetli rüzgarda şemsiyesi kırıldı. Yaşanan durum sonrasında kırılan şemsiyesinin fotoğrafını Yalova Valiliği sosyal medya hesaplarına gönderen Ceylin, "Sayın Valim, bana bir şemsiye borçlusunuz okula giderken oldu da" mesajını attı.

Yaşanan durum sonrasında Vali Hülya Kaya sürpriz yaparak, Ceylin'i evinde ziyaret etti ve ona yeni bir şemsiye hediye etti. Ceylin ve ailesiyle sohbet eden Vali Kaya, "Bir valinin en yapmak istediği şeylerden birisi kar tatili vermek. Çünkü bu öğrencilerin de istediği bir şey bu. Maalesef bir türlü Yalova'ya da kar yağmıyor. Gece yağıyor, sabah açıyor, fırtına bitiyor. Dolayısıyla bir türlü tatil veremedik. Önce tatil istenildi, olmayınca bu sefer 'okula giderken şemsiyem kırıldı' deyince böyle bir jest yapalım dedik. Gidelim evinde ziyaret edelim, hem tanışmış oluruz hem şemsiyesini götürmüş oluruz hem de bu vesileyle de ailesiyle de tanışırız dedik. Dolayısıyla bugün çat kapı geldik. Sağ olsunlar bizi de çok sıcak bir şekilde karşıladılar. Annesiyle, babasıyla, kardeşleriyle, yeğenleriyle tanışmış olduk. Bu tür şeyleri seviyoruz, yapmaya devam edeceğiz" dedi.

"Öylesine yazmıştım, hiç ihtimal bile vermiyordum"

Ceylin Naz Buzdağlı ise mesajına yanıt bile alamayacağını düşündüğünü dile getirerek şöyle konuştu:

"Hava çok yağmurluydu. Biz öğrenciler de okullar tatil olsun diye Valimize biraz fazla baskı yaptık. Ertesi gün tatil olmadı tabi. O fırtına, sel, yağmur okula giderken şemsiyem kırıldı. Ben de anlık bir şeyle Vali'ye yazım. Cevap vereceğini düşünmemiştim. 'Valim bana bir şemsiye borçlusunuz' diye. Sağ olsunlar hemen geri dönüş yaptılar. Bayağı şaşırdım bu duruma. Teşekkür ederim. Kesinlikle böyle bir şey beklemiyordum. Öylesine yazmıştım, hiç ihtimal bile vermiyordum. Şemsiye değil ama Vali'yi görmek mükemmel bir duygu."

Baba Aleattin Buzdağlı ise bir valiyi evinde ağırlayacağını hiç düşünmediğini belirterek, "Şaşırdık, şok olduk. Valimizi çok sıcakkanlı gördüm. Kardeşim gibi sarılmak istiyorum. O kadar duygulandım. Bir valiyi evimizde görmek, ulaşılmaz bir şey. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

Ceylin'in annesi Aysel Buzdağlı da Vali Kaya'ya nezaketinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalova Valilik Hava Durumu Genel Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title