Haberler

Van'da 'Başaran' Kod Adlı Uyuşturucu Operasyonun Ardından

Van Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tarafından 'Başaran' Kod Adı Operasyonda, 22 Kilo 500 Gram Eroini Kargo ile Göndermeye Çalışırken Yakalanıp Gözaltına Alınan Zanlı Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 'Başaran' kod adı operasyonda, 22 kilo 500 gram eroini kargo ile göndermeye çalışırken yakalanıp gözaltına alınan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde, İran'da üretilen ve Van üzerinden İstanbul'a uyuşturucu maddenin kargo ile sevk edileceği bilgisi doğrultusunda yaptığı çalışmalarda 22 kilo 500 gram saf eroin ele geçirdi. Uyuşturucu madde ile ilgili yakalanıp gözaltına alınan ve Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından Van Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra mahkemeye çıkartılan Y.B. isimli zanlının, tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

(ŞAK-MET-Y) 25.02.2008 16:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title