Haberler

Vali Demirtaş: "Türk Eğitim Vakfı'nın Eğitime Katkısı Yadsınamaz"

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Türk Eğitim Vakfı’nın, kurulduğu ilk günden itibaren maddi durumu elverişsiz olan öğrenciler ile eğitim ve öğretime yönelik katkısının yadsınamaz olduğunu söyledi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Türk Eğitim Vakfı'nın, kurulduğu ilk günden itibaren maddi durumu elverişsiz olan öğrenciler ile eğitim ve öğretime yönelik katkısının yadsınamaz olduğunu söyledi.

Vali Demirtaş, Türk Eğitim Vakfı Adana Şube Başkanı Ayşegül Gökçe ve beraberindeki öğrencileri kabulünde ülkenin geleceğini şekillendirecek olan çocukların eğitimin hayati öneme haiz olduğunu ifade etti. Vali Demirtaş, kuruluşu yarım asır öncesine dayanan Türk Eğitim Vakfı'nın, kurulduğu ilk günden itibaren maddi durumu elverişsiz olan öğrenciler ile eğitim ve öğretime yönelik katkısının yadsınamaz olduğunu belirtti.

Vakfın kuruluş amacı ve ülke çapında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Türk Eğitim Vakfı Adana Şube Başkanı Gökçe ise eğitim alanında giderek artan gereksinimlerin karşılanabilmesi doğrultusunda hayırseverlerin de katkısıyla ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Demirtaş Gökçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title