Haberler

Tunç, Abdipaşa Lise ve Spor Salonunda İncelemelerde Bulundu

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte Ulus ilçesi Abdipaşa beldesinde yapımına başlanan lise binası ile kapalı spor salonu inşaatında incelemelerde...

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte Ulus ilçesi Abdipaşa beldesinde yapımına başlanan lise binası ile kapalı spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Bartın İl Özel İdaresi tarafından 26 Temmuz tarihinde yapım ihalesi gerçekleştirilerek, ihale süreci kesinleşen ve harfiyat çalışmaları tamamlanarak temel atma aşamasına getirilen Abdipaşa Lisesi ve Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili Tunç, Abdipaşa Beldemizin ihtiyacı olan Lise ve Spor Salonu yapımının kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

Milletvekili Tunç, Bartın'ın bir eğitim şehri olma yolunda hızla ilerlediğini belirterek, "Bartın Üniversitesinin yeni kampus alanında fakülte binalarımızın inşaatı devam ederken 12 yıllık zorunlu eğitim kapsamında ilk, orta ve lise olarak yeni okullar inşa ediyoruz. Bartın'da son 10 yılda 17 tane okulu yeni bina olarak eğitimin hizmetine kazandırdık, 5 tane de onarımla eski binaları tadilat yaparak yeni okullar açtık yani son 10 yılda Bartın'a 22 tane yeni okul kazandırdık" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Tunç Abdipaşa Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title