Haberler

Teb Çocuklara Parayı Nasıl Kullanacaklarını Tiyatro Oyunu ile Anlattı

Türk Ekonomi Bankası Antalya’da ilk defa düzenlediği "Aile Akademisi Panayırı" ile çocuklara parayı nasıl kullanacaklarını, tiyatro oyunları ile anlattı.

Türk Ekonomi Bankası Antalya'da ilk defa düzenlediği "Aile Akademisi Panayırı" ile çocuklara parayı nasıl kullanacaklarını, tiyatro oyunları ile anlattı.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Antalya'da ilk defa düzenlediği "Aile Akademisi Panayırı"nda çocukları ve ailelerini ağırladı. Cam Piramit'te düzenlenen etkinliğe çocukların büyük ilgi gösterdi. Para Durumu tarafından hazırlanan skeçlerle katılımcılar hem eğlendi hem de bütçe yapma, kredi ve kredi kartlarının kullanımı tasarruf ile birikim konularında bilgilendirildiler.

"Bakkal Amca", "Biriktirmece Çuvalı", "Limonatacı", "Kumbaramı Yapıyorum" oyunları ile de çocuklara ekonomi ve parayı faydalı kullanma dersi verildi. TEB Çocuk Tiyatrosu'nun sahnelediği "Rüzgarın Kumbarası" çocuklar tarafından büyük beğeni topladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Ekonomi Bankası Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title